Skandinavisk Dyrepark - Scandinavisch Dierenpark waar mensen ook welkom zijn

Nodagervej 67B, 8560 Koldind, Denemarken

In het Skandinavisk Dyrepark (Scandinavisch Dierepark) zijn mensen ook welkom… Stap binnen in de Deense wildernis en kom heel dichtbij wilde dieren uit Scandinavië. Het Skandinavisk Dyrepark heeft het grootste ijsberenpark ter wereld.

De meeste roofdieren en wilde dieren kun je bekijken vanaf loopbruggen die door het mooie landschap kronkelen. Je kunt zien hoe de dieren gevoederd worden en er worden verhalen verteld over de dierenwereld.

In het Skandinavisk Dyrepark vind je wolven, muskusossen, bruine beren, elanden en een hele hoop andere dieren.

Het Skandinavisk Dyrepark is een typisch gezinsuitstapje tijdens een vakantie in Denemarken. Maar ook volwassenen zullen zich er prima vermaken.

Het Skandinavisk Dyrepark is niet het hele jaar geopend, kijk daarom op de website voor openingstijden en voedertijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous