Strand - Svinkløv

9690 Svinkløv, Denemarken

Svinkløv Klitplantage is een duin- en boslandschap aan de kust van Noord-Jutland. Het natuurgebied werd aan het begin van de 20steeeuw aangelegd en bestaat uit onder andere naald- en loofbomen en grenst aan het Slettestrand.

Vakantie bij Svinkløv Klitplantage

Svinkløv Klitplantage is een populair gebied onder mountainbikers. De 20 km lange route door het gebied staat bekend als een van de allermooiste mountainbikeroutes van het land. Ook vogelliefhebbers, strandgangers en rustzoekers zitten goed in deze gevarieerde omgeving.

Vanuit vakantiegebieden bij Thorup Strand, Slettestrand en Blokhus is Svinkløv Klitplantage een leuke bestemming voor een dagje in de natuur. En smaakt het naar meer? Check dan ook de andere natuurbelevenissen van Noord-Jutland.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous