Strand - Trend

9670 Trend, Denemarken

Het strand van Trend is een kindvriendelijk zandstrand aan het Limfjord in Noord-Jutland. Trend Strand staat bekend om het lange zandstrand en het relatief rustige zwemwater.

Vakantie bij Trend Strand

Het water bij Trend Strand blijft lang ondiep en er is over het algemeen weinig stroming. Ook onder surfers is Trend Strand populair. Het ondiepe en open water is ideaal (kite)surfgebied.

Hoewel er in het piepkleine plaatsje Trend niet veel te beleven is, heeft Trend Strand alles wat je nodig hebt tijdens een zomers dagje strand. Er is een kiosk, een supermarktje, een barbecue-plaats en meerdere picknicktafels. Bovendien zit je hier dichtbij Løgstør (afstand: zo’n 15 km). Ook de Vikingschatten van Aggersborg liggen een mooie fietstocht verderop (afstand: zo’n 20 km).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous