Strand - Tversted

9881 Tversted, Denemarken

Tversted is een badplaats in Noord-Jutland. Met nog geen 35 kilometer tot Skagen, zit je hier aan een van de meest noordelijke stranden van Denemarken. Het zandstrand van Tversted is breed en omgeven door hoge duinen.

Vakantie in Tversted

Het kleine Tversted is een verademing voor strand- en natuurliefhebbers. Terwijl de grotere stranden van Lønstrup, Skagen en Løkken in de buurt liggen, is Tversted vooral een gemoedelijk en kleinschalig vakantieoord. Dat wil overigens niet zeggen dat er niets te doen is in Tversted! Net zoals vele andere stranden van Noord-Jutland, verandert ook Tversted elke zomer in een gezellig vakantiedorp vol winkels, galeries en restaurants. Dit is vooral te danken aan het gevarieerde aanbod van vakantiehuizen in Tversted. En: het heerlijk zachte zandstrand langs de indrukwekkend hoge duinen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous