WOW PARK Skjern - pretpark natuurspeelplaats voor het hele gezin in Denemarken

Lovstrupvej 1, 6900 Skjern, Denemarken

WOW PARK Skjern is een pretpark en natuurspeelplaats in West-Jutland. Het park is maar liefst 4 hectare groot en ligt in een bosrijke omgeving tussen Ringkøbing en Skjern.

WOW PARK Skjern staat garant voor een avontuurlijke dag in de natuur met het hele gezin. Behalve klimparcoursen, een boslabyrint en een gigantische speeltuin, is er bij WOW PARK volop plek om te picknicken of broodjes te bakken boven een kampvuur.

Openingstijden WOW PARK

Check voor je bezoek de website van WOW PARK voor de openingstijden en korting op entreetickets via Dansk.nl.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous