Givskud Zoo

Givskud Zoo is een van de leukste uitstapjes voor gezinnen op vakantie in Denemarken. Givskud Zoo ligt in midden Jutland (vlakbij LEGOLAND) en is daardoor goed bereikbaar.

Givskud Zoo is een safaripark, een dierentuin en een speeltuin in één. Je kunt met je eigen auto door de verschillende ‘savannen’ rijden om de dieren te bekijken. Maar je kunt ook op pad met de safaribus. Onderweg ontmoet je allerlei dieren, zoals giraffen, zebra’s en… echte leeuwen!

Tussendoor zijn er parkeerplaatsen waar je kunt stoppen om een wandelingetje te maken. Bijvoorbeeld naar de olifanten of naar het apenverblijf. Maar er zijn ook leuke speeltuintjes en plekken waar je lekker een ijsje of broodje kunt eten.

Givskud Zoo is een unieke belevenis voor jong en oud en zeker een aanrader als je op vakantie in Denemarken bent. Deze dierentuin maakt deel uit van LEGOLAND Billund Resort.

Givskud Zoo is niet het gehele jaar geopend, kijk op de website voor openingstijden. De toegangskaarten voor Givskud Zoo bestel je direct bij je boeking!

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken