Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Combinatierondreis Deens Genieten

'Deens Genieten' is een mooie rondreis waarbij je op je gemak naar één van de mooiste plekken van Denemarken reist. Na enkele overnachtingen in een authentieke Deense Kro kom je aan in het hoge noorden van Denemarken. Vakantiepark Skallerup Seaside Resort is met recht het hoogtepunt van je vakantie. Een plek waar je volop kunt genieten! Skallerup Seaside Resort is één van de mooiste vakantieparken van Denemarken met vele attracties voor jong én oud. 

De omgeving van Skallerup is fantastisch, het vakantiepark ligt zeer uniek aan de kust van de Noordzee. Dit gebied staat onder andere bekend om de spectaculaire zonsondergangen. Vanuit je vakantiewoning wandel je zo naar het strand. Als het weer eens niet zo mooi is kun je gebruik maken van één van de beste wellnesscentra van Denemarken. Kinderen vermaken zich in de overdekte speeltuin of het zwembad.

Reisperiode & prijzen

0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Rondreis programma

Route

Deze rondreis door Denemarken direct boeken?

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook