Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Kidskompas Vakantieparkenrondreis

De Kidskompas Vakantieparken Rondreis door Denemarken is speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. In 13 dagen ontdek je de mooiste plekken van Denemarken en bezoek je bijvoorbeeld de krijtrotsen van Møn, LEGOLAND, Givskud Zoo en Vikingdorp bij Ribe. Je verblijft in 4 verschillende vakantieparken, overal 3 nachten. Zo is er voldoende tijd voor uitstapjes, maar ook om een dagje rustig aan te doen of om naar het strand te gaan. 

Bij de Kidskompas Vakantieparkenrondreis ontvang je de Kidskompas Denemarken reisgids (t.w.v. € 12,95) gratis. Daarnaast koop je de toegangskaarten voor diverse attracties tegen een gereduceerde prijs én ontvang je een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20,-. Verder ontvang je uitgebreide reisbescheiden, informatie over de plekken die je bezoekt en een wegenkaart van Denemarken.

N.B. Reserveer je de rondreis binnen één week voor vertrek, dan kunnen we helaas in de meeste gevallen de reisgids, de tegoedbon, wegenkaart en toeristische informatie niet toezenden. Alle overige informatie ontvang je dan per e-mail. De LEGO tegoedbon ontvang je alleen wanneer je ook toegangskaarten voor LEGOLAND bestelt. 

De rondreis kan naar wens verlengd of aangepast worden hiervoor kan je contact opnemen met onze Denemarken Specialisten via info@dfb.nl of 0597 55 1416. Wijziging of verlenging van de reis heeft een prijswijziging tot gevolg! 

Reisperiode & prijzen

0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Rondreis programma

Route

Deze rondreis door Denemarken direct boeken?

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook