Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Ouwe Jongens Smørrebrød Rondreis

Onze ‘Ouwe Jongens Smørrebrød’ rondreis is gebaseerd op de reis die Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker in Denemarken maken in het gelijknamige TV programma. Deze ‘Ouwe Jongens’ trekken samen op, ontmoeten bijzondere Denen en voeren diepe gesprekken met als decor het prachtige Denemarken.  

 

De ‘Ouwe Jongens Smørrebrød’ rondreis laat de mooiste plekjes van Denemarken zien, plekken die Ernst Daniël, Ron en Marco ook bezoeken. In 10 dagen reis je dwars door Denemarken. Tijdens de reis volg je delen van de Margrietroute (een toeristische autoroute) en heb je de vrijheid je eigen tijd in te delen en van de route af te wijken. Het prachtige noorden van Jutland, de imposante krijtrotsen van Møn en de stad Aarhus zijn hoogtepunten van deze reis.  

 

Bij de ‘Ouwe Jongens Smørrebrød’ rondreis ontvang je uitgebreide reisbescheiden, informatie over de plekken die je bezoekt en een wegenkaart van Denemarken.

 

N.B. Reserveer je de rondreis binnen één week voor vertrek, dan kunnen we helaas in de meeste gevallen de reisgids, wegenkaart en toeristische informatie kunnen niet toezenden. Alle overige informatie ontvang je dan per e-mail. 

 

De rondreis kan naar wens verlengd of aangepast worden hiervoor kan je contact opnemen met onze Denemarken Specialisten via info@dansk.nl of 050 211 05 11. Wijziging of verlenging van de reis heeft een prijswijziging tot gevolg!

 

Meer informatie over het programma vind je op de site van VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken. 

Reisperiode & prijzen

0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Rondreis programma

Route

Deze rondreis door Denemarken direct boeken?

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook