Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Zomerrondreis Jutland

De Zomerrondreis Jutland laat de mooiste plekjes van Jutland zien. In 9 dagen reis je van het zuidwesten van Jutland via het noorden naar het zuidoosten en je overnacht onder andere in typisch Deense kleinere hotels. Tijdens de reis bezoek je kleine dorpjes, grote steden en rijd je door het veelzijdige Deense landschap. Zo kom je onder andere in Nationaal Park Thy, Nationaal Park Mols Bjerge en kan je een bezoek brengen aan diverse UNESCO sites.    

Onderweg volg je delen van de Margrietroute, een toeristische autoroute dwars door Denemarken. Je ontvangt een uitgebreide reisbescheiden, informatie over de plekken die je bezoekt en een wegenkaart van Denemarken.

N.B. Reserveer je de rondreis binnen één week voor vertrek, dan kunnen we helaas in de meeste gevallen de wegenkaart en toeristische informatie niet toezenden. Alle overige informatie ontvang je dan per e-mail. 

De rondreis kan naar wens verlengd of aangepast worden hiervoor kan je contact opnemen met onze Denemarken Specialisten via info@dansk.nl of 050 211 05 11. Wijziging of verlenging van de reis heeft een prijswijziging tot gevolg! 

Reisperiode & prijzen

0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Rondreis programma

Route

Deze rondreis door Denemarken direct boeken?

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook