Toegangskaarten Legoland Billund in Denemarken

Prijzen toegangskaarten LEGOLAND Billund in Denemarken

2018 Dansk.nl LEGOLAND
1 dag/volw. € 40 € 51/54**
1 dag/kind € 40 € 47/50**
2e dag gratis/pers.* € 40 n.v.t.
2 dagen/pers. € 56 € 64/67**
Gezinskaart 1 dag, max. 5 pers. € 190 n.v.t.

*2e dag gratis naar LEGOLAND: deze actie is van toepassing bij een geselecteerd aantal vakantieparken en vakantiehuizen. Klik hier voor meer informatie over deze LEGOLAND aanbieding

**in het hoogseizoen berekent LEGOLAND andere entreeprijzen. De entreeprijzen via Dansk.nl zijn het gehele openingsseizoen hetzelfde en lager!

Reserveer de toegangskaarten voor LEGOLAND direct bij reservering van je vakantiehuis, hotel of vakantiepark op Dansk.nl en profiteer van de beste aanbiedingen. Bovendien ontvang je je toegangskaarten LEGOLAND voor vertrek en hoef je dus niet meer in de rij voor de kassa van LEGOLAND om de toegangskaarten te kopen!

LEGOLAND

Aanbiedingen met toegangskaarten LEGOLAND

Op dit moment zijn er 2 speciale aanbiedingen voor LEGOLAND: 

Echter bij ALLE vakantiehuizen, vakantieparken, campings en hotels op Dansk.nl koop je voordelige toegangskaarten voor LEGOLAND. Het voordeel loopt op van € 7 per kaart tot € 53 per gezin. Maak je gebruik van de '2e dag gratis'-aanbieding, dan loopt de korting nog verder op! 

Dé Denemarken Vakantie Specialist

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Klanttevredenheid
  8.8
 • Grootste aanbod
  28.904 accommodaties
 • Persoonlijkadvies
  050 211 05 11
DFBVisit DenmarkLEGOLAND Billund ResortStichting Garantiefonds Reisgelden

Aanbiedingen met toegangskaarten LEGOLAND

Reserveer één van de vakantieparken in Denemarken via Dansk.nl en je profiteert van de beste aanbiedingen en leukste kortingen op uitstapjes en attracties

 • Toegangskaarten LEGOLAND altijd tegen een gereduceerde prijs
 • Speciale acties met toegangskaarten voor bijv. Givskud Zoo
 • Speciale meivakantie-aanbiedingen*
 • Diverse 5=4, 7=5 en 14=10 acties*

*In de beschrijving van het vakantiepark op Dansk.nl lees je welke aanbiedingen voor welke periode geldig zijn. 

Kampioen Aanbieding LEGOLAND

Bij enkele geselecteerde vakantieparken hebben we een speciale Kampioen Aanbieding. Je kunt dan de 2e dag gratis naar LEGOLAND én je ontvangt een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20. Wil je de Kampioen aanbieding reserveren, kies dan voor één van de volgende vakantieparken in Denemarken: 

Kijk voor de details voor meer details over de LEGOLAND Kampioen Aanbieding voor deze vakantieparken in Denemarken op de LEGOLAND Kampioen pagina.

Kies je voor een van de andere vakantieparken van Dansk.nl, dan profiteer je altijd van een gereduceerde prijs op de toegangskaarten voor LEGOLAND. Je boekt online en ontvangt de toegangskaarten voor vertrek in huis, zo hoef je nooit meer in de rij voor de kassa!  

NIEUW: Bij de geselecteerde vakantieparken voor de LEGOLAND Kampioen Aanbieding geldt nu: Kids Gratis naar Givskud Zoo

LEGOLAND-Piraat

Openingstijden LEGOLAND

LEGOLAND Billund in Denemarken is geopend in de periode 24 maart t/m 28 oktober 2018. LEGOLAND is gesloten op: 10-12 april, 17-19 april, 15-16 mei, 4-6 september, 11-13 september, 18-20 september, 25-27 september en 24-25 oktober 2018. Het entreebewijs voor LEGOLAND Billund in Denemarken geeft gratis toegang tot alle bewegende attracties, behalve de verkeersschool. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot LEGOLAND.

De leukste tip voor een bezoek aan LEGOLAND Billund? Neem je eigen picknickmand mee! Er zijn in LEGOLAND verschillende plekken waar je mag picknicken. Heel gezellig en lekker voordelig!

Marlous
Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

050 - 211 05 11

Meer informatie over toegangskaarten LEGOLAND? Bel ons!

veilig & voordelig

Aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

ruim 30 jaar ervaring

De Denemarken Vakantie Specialist in Nederland sinds 1985!

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken