Vacature

Vacature

Dansk.nl zoekt Online Marketing Specialist

Bekijk de vacature

Vacature: Dansk.nl zoekt Online Marketing Specialist

Fulltime (39 uur) • startdatum per direct • marketing & travel • uitdagende baan bij marktleider Dansk.nl • regio Groningen

Als (Online) Marketing Specialist speel je een grote rol in het vergroten van de naamsbekendheid en verstevigen van de positie van Dansk.nl als dé Denemarken Vakantie Specialist in Nederland. Je weet hoe je bezoekers (B2C) trekt, ze inspireert en aanzet tot het maken van een boeking. Ook analyse en optimalisatie van de website is onderdeel van jouw werkzaamheden.

Het betreft een brede functie, waarbij je samenwerkt met onze marketing specialisten en developer. De voorkeur gaat uit naar een ambitieuze, creatieve en zelfstandige kandidaat die in staat is om zelf campagnes en projecten op te zetten, te begeleiden, uit te voeren en te analyseren. Je hebt stage- en/of werkervaring in een soortgelijke functie.

JOUW UITDAGINGEN

In samenwerking met het marketing team werk je aan de online- en offline marketingstrategie voor de jaarlijkse campagnes en houdt daarbij rekening met onze doelstellingen zoals groei in traffic, boekingen en omzet en met de wensen van de partners in Denemarken. Daarnaast weet je het beste te halen uit onze USP’s als specialist en marktleider op het gebied van vakanties naar Denemarken. Binnen onze campagnes worden diverse middelen ingezet zoals e-mailmarketing, content marketing, joint promotions, native advertising, social media, influencer marketing en natuurlijk SEO en SEA.

Je werkt nauw samen met het team aan de verdere professionalisering van de marketing, bijvoorbeeld op het gebied van e-mailmarketing en programmatic advertising. En analyseer en optimaliseer je ons belangrijkste verkoopkanaal, de website.

Je onderhoudt zelfstandig contact met externe partijen en partners in Nederland en Denemarken en werkt ook nauw samen met de copywriter, vormgever, het salesteam en (externe) online specialisten. Je houdt jezelf op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van online marketing en denkt mee over de toekomstige marketingstrategie en ontwikkelingen.

Je voelt je thuis in een kleine organisatie waar veel mogelijkheden zijn om de marketing verder door te ontwikkelen, je kunt goed samenwerken en houdt van korte lijnen. We zouden het leuk vinden als je net als wij van Denemarken houdt. Ken je het land (nog) niet, dan vertellen we je graag waarom wij het zo leuk vinden – en beter nog, je kunt het zelf gaan zien! En verder:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding (bijv. richting Communicatie, Marketing, NIMA A/B/C)
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, specifiek op het gebied van SEO, SEA, content en linkbuilding en kunt dit naar bruikbare toepassingen vertalen
 • Je hebt ervaring op het gebied van Social Media en bent in staat hiervoor de strategie te bepalen
 • Je hebt (aantoonbaar) ervaring met o.a. Google Adwords, Google Analytics, WordPress en MailChimp
 • Je hebt kennis van programmatic advertising/marketing en kunt dit opzetten
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift (Duits is een pré)

WIJ BIEDEN

 • Marktconform salaris;
 • Een resultaatgerichte omgeving waarbij de klant centraal staat en jij de kans hebt het verschil te maken;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Mogelijkheden voor trainingen en cursussen;
 • Een parttime functie en thuiswerken is bespreekbaar;
 • Korting op reizen naar Denemarken.

WIJ ZIJN DANSK.NL

Dansk.nl is sinds 1985 gespecialiseerd in vakanties naar Denemarken en marktleider in Nederland. Als specialist vinden wij het belangrijk om (potentiële) klanten te informeren, inspireren en bij te staan in het boeken van hun vakantie in Denemarken – juist in een markt waar online boeken de norm is.
We zijn een familiebedrijf met een team dat bestaat uit echte ‘Denemarken specialisten’ met ruim 3800 reisdagen in Denemarken aan ervaring. Dagelijks geven we, vanuit ons kantoor in Midwolda, onze klanten zowel online als telefonisch persoonlijk en op maat gemaakt advies. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.dansk.nl/over-ons/

INTERESSE?

Interesse? Stuur vóór 8 april 2019 een e-mail naar marlous@dfb.nl. Meer informatie, bel dan 0502110511 en vraag naar Marlous Lub (aanwezig dinsdag, woensdag en donderdag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij zijn niet op zoek naar een ZZP-constructie.

Zoeken