Belangrijke informatie

Wanneer u deze accommodatie reserveert, dan zijn de ANVR-Boekingsvoorwaarden van toepassing. Hierbij gelden ook de voorwaarden van Dansommer. Dit wil zeggen dat ook in geval van buitengewone omstandigheden, zoals een grenssluiting, voorwaarden van Dansommer van toepassing zijn.

8 persoons vakantiehuis in Doverodde Strand

  • Personen8 personen
  • HuisdierenNiet toegestaan
  • Slaapkamers3 slaapkamers
  • Badkamers1 badkamer
  • BouwjaarGebouwd in 2004

Mooi, volledig geïsoleerd rood bakstenen huis. Gezellig ingericht met gerestaureerde meubels en houtkachel. Vanuit de woonkamer heeft u een panoramisch uitzicht over de Limfjord. Bij het vakantiehuis horen maar liefst vijf gedeeltelijk overdekte terrassen. Rond het huis zijn er tegels en een gazon voor buitenactiviteiten. Het huis staat op het hoogste punt in Doverodde, een vissersdorp met een lange geschiedenis in de prachtige natuur nabij het Thy National Park. Het gebied is geschikt voor gezinnen met kinderen en vakantiegangers die van de natuur houden. Ten westen van het huis grazen enkele paarden. Het natuurlijke strand is niet ver van het huis gelegen, hier is ook een zwemsteiger. Op het strand is ook een speeltuin en tafels en banken. Bezoek ook de rustige haven in Doverodde. Op 500 meter van het huis ligt het Limfjordcenter, waar u een winkel, uitkijktoren, museum, restaurants en cafés en een natuurcentrum vindt. Hier is ook een park en veel mogelijkheden voor binnen- en buitenactiviteiten, bijvoorbeeld kajakken.

Beschikbaarheid & prijzen

1 week
0 personen
Geselecteerde periode:
t/m

Kenmerken & faciliteiten

Indeling & inrichting

Ligging & omgeving

Toon ligging op kaart
Kaart
Noordwest-Jutland Noordwest-Jutland

Noordwest-Jutland

De diepe bossen, de onstuimige zee en het glooiende achterland maakt Noordwest-Jutland tot een afwisselende bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Noordwest-Jutland is een topbestemming voor wandelaars, vogelspotters en natuurliefhebbers

  • Onstuimige kust
  • Glooiend en bosrijk achterland
  • Rust, ruimte en gemoedelijkheid

Meer over de regio Noordwest-Jutland

Deze accommodatie in Doverodde Strand direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook