Wanneer je meer informatie wilt over de prijs en beschikbaarheid van deze accommodatie of wilt reserveren, dan word je doorverwezen naar de website van aanbieder DanCenter

6 persoons vakantiehuis in Rendbjerg Strand

  • Personen6 personen
  • HuisdierenNiet toegestaan
  • Slaapkamers3 slaapkamers
  • Badkamers1 badkamer
  • BouwjaarGebouwd in 1995

This well-maintained holiday cottage is located at the end of a quiet side road. The house has beds for 6 people and a terrace on both sides of the house. You can pamper yourself with a trip to the sauna or a massage in the whirlpool. Take a hike along the old trail, Gendarmstien, that passes right by the house.


**DEUTSCH**

Dieses gepflegte Ferienhaus mit Sauna und Whirlpool im Bad liegt am Ende einer ruhigen Nebenstraße. Sie können hier in der Sauna oder bei einer Massage im Whirlpool wunderbar entspannen. Das Ferienhaus für max. sechs Personen hat eine Terrassenfläche auf beiden Seiten. Zur technischen Ausstattung gehören auch DAB-Radio, Smart-TV und WLAN. Kurze Entfernung nach Gråsten, wo Sie das königliche Schloss besichtigen können. Besuchen Sie außerdem auch die Stadt Flensburg, ca. 25 km vom Haus. Oder wie wäre es mit einem Ausflug zu der historischen Sehenswürdigkeit Düppeler Schanzen? Ein spannendes Erlebnis für Groß und Klein ist auch ein Besuch im Sciencepark Danfoss Universe.

Kenmerken & faciliteiten

Indeling & inrichting

Ligging & omgeving

Kaart
zuid-oost-jutland zuid-oost-jutland

Beoordelingen

2 klantbeoordelingen - 8.4 gemiddeld

8.6

Reisperiode: juni 2016

Prima huisje wat goed en volledig is ingericht. Mooi ruim buiten. Voor 6 personen zou ik het wel krap vinden, maar voor vier is het prima.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging / omgeving 8
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8
  • Inrichting 9
  • Hoeveelheid ruimte binnen 8
  • Hoeveelheid ruimte buiten 9
  • Faciliteiten 9
  • Gemiddelde waardering 8.6
8.1

Reisperiode: mei 2016

-Algemene indruk Deze is prima, het is een leuk ingericht vakantiehuis met voldoende ruimte voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn twee terrassen beschikbaar die beide veel zon ontvangen. Het grote grasveld geeft echt een gevoel van ruimte. -Ligging / omgeving Voor deze categorie heb ik een wat lager cijfer gegeven, niet vanwege omgeving maar meer vanwege de ligging van het vakantiehuis in het park. Op de foto's is het niet direct duidelijk, maar dit huis ligt direct aan een van de twee drukke ingangen van het park. Dit betekend dat er continu auto's langsrijden en er geregeld vrachtwagens en zelfs bouwverkeer langskomt. Omdat de afscheiding van de tuin nogal laag is, kunnen de inzittenden van dit verkeer direct in de tuin, op de terrassen, en zelfs in het huis kijken. De privacy in dit vakantiehuis is dus laag. De omgeving is super. Er zijn veel wandelroutes, natuur en grote grasvelden. Het strand is ook lekker dichtbij. -Service ter plaatse Deze is prima. -Prijs / kwaliteitverhouding Ook dit is prima in orde. Er is een sauna en bubbelbad aanwezig en er is veel ruimte om het huis. In de meivakantie zit je hier ook nog eens voor een prikkie. -Kindvriendelijkheid Wij hebben zelf geen kinderen, maar we hebben diverse voorzieningen voor kinderen in en om het huis gezien en het strand is lekker dichtbij. Naar onze mening is de kind vriendelijkheid daarom prima in orde. -Inrichting De inrichting is netjes, het meubilair is degelijk en redelijk op elkaar afgestemd. De bank zit verrassend comfortabel. De keuken is prima uitgerust. Let op dat de vaatwasser een smal model is en altijd glansmiddel en zout nodig heeft om een schoon resultaat op te leveren. -Hoeveelheid ruimte binnen Geen enkele klacht over, was voor ons ruim genoeg. -Hoeveelheid ruimte buiten Ook geen enkele klacht over. Er zijn twee fijne terrassen en er ligt een flink grasveld om het huis heen. -Faciliteiten Over het algemeen is alles prima geregeld. Er is een DVD speler aanwezig. De platte LCD TV is uitgerust met een HDMI aansluiting voor als je meegebrachte films of series vanaf een laptop wilt kijken. Er zijn vele Deense en Duitse zenders aanwezig. De radio werkt prima. De boiler is vanwege het bubbelbad lekker groot, dus je staat nooit onder een koude douche. De enige klacht betreft de internetverbinding; deze is echt ondermaats en ronduit frustrerend. Het betreft hier een zogenaamd 3G modem dat een 3G verbinding omzet naar WIFI. Het 3G ontvangst is echter heel onbetrouwbaar, waardoor de internetverbinding regelmatig wegvalt en erg lang nodig heeft om te herstellen. De snelheid is max. 3Mbit, maar wordt zelden gehaald. Het is tevens niet toegestaan om video te streamen (staat in de huisregels), dus Netflix / YouTube / Facebook video's kijken op een tablet of via een Chromecast mag niet, zelfs al zou je het aan de praat krijgen met de lage snelheid. Het is mogelijk om het weerbericht te checken en websites te bekijken, maar je moet wel veel geduld hebben.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging / omgeving 6
  • Service ter plaatse 8
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9
  • Kindvriendelijkheid 8
  • Inrichting 8
  • Hoeveelheid ruimte binnen 9
  • Hoeveelheid ruimte buiten 9
  • Faciliteiten 8
  • Gemiddelde waardering 8.1

Deze accommodatie in Rendbjerg Strand direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous