Belangrijke informatie

Wanneer u deze accommodatie reserveert, dan zijn de ANVR-Boekingsvoorwaarden van toepassing. Hierbij gelden ook de voorwaarden van Sol og Strand. Dit wil zeggen dat ook in geval van buitengewone omstandigheden, zoals een grenssluiting, voorwaarden van Sol og Strand van toepassing zijn.

6 persoons vakantiehuis in Skagen

  • Personen6 personen
  • Huisdieren1 huisdieren
  • Slaapkamers1 slaapkamer
  • Badkamers1 badkamer
  • Oppervlakte71 m2
  • BouwjaarGebouwd in 1967

Inrichting - Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. 4 van de slaapplaatsen is alleen geschikt voor grotere kinderen (4-11 jaar). De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 71 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, en is gebouwd in 1967. In 2001 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. Vriezer capaciteit van 10 liter. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.

Buiten - De vakantiewoning is gelegen op een 38 m² groot aangelegde tuin. De grond is omheind. Afstand tot de zee 200 m. Dichtstbijzijnde winkel 300 m. Bij de vakantiewoning hoort 16 m² terras. Daarnaast is er een 15 m² groot overdekt terras. Waarvan in totaal 16 m² beschut terras. Barbecue. Parkeerplaats bij het huis.

Slaapomstandigheden - Er zijn in totaal 1 slaapkamer. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in slaapbanken (tweepersoons). Verder is kinderbed ter beschikking.

Keuken - De keuken is uitgerust met koelkast Es is 2 keramische kookplaten, heteluchtoven.

Douche en toilet - Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.

Multimedia - In de vakantiewoning is aanwezig 1 smart-tv.Tv via internet. Ontvangst van HD-kanalen. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 zweedse zenders. Tenminste 4 noorse zenders. Tenminste 4 duitse zenders. 1-3 engelse zenders. Draadloos internet.

Beschikbaarheid & prijzen

1 week
0 personen
Geselecteerde periode:
t/m

Kenmerken & faciliteiten

Indeling & inrichting

Ligging & omgeving

Toon ligging op kaart
Kaart
Noordwest-Jutland Noordwest-Jutland

Noordwest-Jutland

De diepe bossen, de onstuimige zee en het glooiende achterland maakt Noordwest-Jutland tot een afwisselende bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Noordwest-Jutland is een topbestemming voor wandelaars, vogelspotters en natuurliefhebbers

  • Onstuimige kust
  • Glooiend en bosrijk achterland
  • Rust, ruimte en gemoedelijkheid

Meer over de regio Noordwest-Jutland

Deze accommodatie in Skagen direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook