Vakantiewoningen in Denemarken

Vakantiewoningen in Denemarken

Vakantiewoningen in Denemarken boek je voordelig en gemakkelijk via Dansk.nl

Vakantiewoningen in Denemarken via Dansk.nl

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Op zoek naar vakantiewoningen in Denemarken?

Denemarken is een vakantieland vol brede stranden, weidse natuur en topattracties. En: een gigantisch aanbod vakantiewoningen. Via Dansk.nl boek je jouw vakantiewoning in Denemarken direct online.

Ons aanbod van vakantiewoningen in Denemarken
tip van onze Denemarken Specialisten

Extra voordelige vakantiewoningen in Denemarken boeken? De herfstvakantie en de meivakantie vallen meestal in het laagseizoen. Je boekt dan al een vakantiewoning vanaf zo'n € 200,- per woning per week!

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 25.000
  accommodaties
 • score
  klanttevredenheid

 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Een vakantiewoning in Denemarken via Dansk.nl

De voordelen op een rij

 • Groot aanbod: keuze uit meer dan 25.000 vakantiewoningen
 • Gemakkelijk: boek direct online via Dansk.nl
 • Extra aanbiedingen: profiteer van kortingen op toegangskaartjes LEGOLAND, Givskud Zoo en meer
 • Goed voorbereid op pad: profiteer van de tips en ervaringen van onze Denemarken Vakantie Specialisten

Vakantiewoningen in Denemarken

Met meer dan 25.000 vakantiewoningen in Denemarken biedt Dansk.nl accommodaties voor iedere vakantieganger. Voor rustzoekers die vanuit hun vakantiewoning zó het strand op willen lopen. Voor gezinnen die om de hoek bij van de leukste topattracties willen zitten. Voor sportvissers, golfers en fietsers die hun dag vol actie goed willen beginnen… check in welke van deze heerlijke vakantiewoningen in Denemarken jij straks wakker wordt!

Lees meer over vakanties en vakantiewoningen in Denemarken

Boek nu: vakantiewoningen in Denemarken

Op Dansk.nl vind je het breedste online aanbod van vakantiewoningen in Denemarken

In welke Deense regio staat jouw ideale vakantiewoning?

West-Jutland

Kies voor een van onze vakantiewoningen in West-Jutland en je bent omringd door uitgestrekte duinlandschappen, gemoedelijke kustplaatsen en de ruige Westkust om de hoek. Zowel nationaal park Thy als nationaal park de Waddenzee (Vadehavet) liggen in West-Jutland.

Bekijk onze vakantiewoningen in West-Jutland

Oost-Jutland

In Oost-Jutland vind je vakantiewoningen in Denemarken die midden in de natuur staan en tegelijkertijd handig dichtbij de bewoonde wereld zijn. Terwijl je ’s ochtends geniet van de privacy van je eigen tuin of terras, kun je ’s middags struinen door  steden als Aalborg, Aarhus, Kolding of de badplaats Grenen.

Bekijk onze vakantiewoningen in Oost-Jutland

Midden-Jutland

Op zoek naar vakantiewoningen in Denemarken dichtbij de allerleukste bezienswaardigheden? Met attracties als LEGOLAND, Givskud Zoo èn het gigantische merengebied is Midden-Jutland dé regio voor een vakantie vol avontuur en natuur. Tegelijkertijd zit je in Midden-Jutland heerlijk centraal. Zo kun je gelijk ook al het moois van West-Jutland en Funen meepakken!

Bekijk onze vakantiewoningen in Midden-Jutland

Funen & Langeland

Een stap op de eilanden Funen en Langeland en je snapt waarom onze vakantiewoningen in Denemarken zo in trek zijn bij gezinnen. Hier geen propvolle stranden of zomerse files. In plaats daarvan bieden Funen en Langeland vele kilometers aan glooiende natuurgebieden, keuze uit héél veel stranden en topattracties als het Egeskov Slot en het HC Andersen Museum in Odense.

Bekijk onze vakantiewoningen op Funen en Langeland

Sjælland, Lolland-Falster en Møn

De regio Sjælland, Lolland-Falster en Møn kent vele gezichten. In de kleurrijke straten van Kopenhagen en Roskilde lijken de gigantische krijtrotsen van Møn en de uitgestrekte stranden van Sjælland mijlenver weg. Toch kun je vanuit onze vakantiewoningen in deze regio alles gemakkelijk bereiken. De eilanden Sjælland, Lolland-Falster en Møn zijn  verbonden via bruggen en erg toegankelijk.

Bekijk onze vakantiewoningen op Sjælland, Lolland-Falster en Møn

Kopenhagen

Houd je wèl van de reuring van een grote stad als Kopenhagen, maar keer je ’s avonds graag terug naar de rust en ruimte van het platteland? Wij hebben meerdere vakantiewoningen in Denemarken die op prima afstand van Kopenhagen liggen.

Bekijk onze vakantiewoningen in de buurt van Kopenhagen

Bornholm

Vraag een Deen naar Bornholm en je krijgt ongetwijfeld een enthousiast verhaal over lange zomerse fietstochten of avontuurlijke schoolreisjes. Bornholm is dé exotische trots van Denemarken. Als het eiland met de meeste zonuren en het meest diverse landschap, is dit een unieke bestemming. Een bijzonder startpunt op zoek naar vakantiewoningen in Denemarken!

Bekijk onze vakantiewoningen op Bornholm

Vakantiewoningen in Denemarken

Geniet van de rust, ruimte en topattracties vanuit je vakantiewoning in Denemarken

Zoeken