Margrietroute door Denemarken

Margrietroute door Denemarken

De Deense Margrietroute is een toeristische autoroute van ongeveer 3700 km. Deze autoroute loopt kriskras door de mooiste landschappen en langs bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Denemarken.

De Margrietroute is ideaal voor het maken van een rondreis. Je overnacht in hotels langs of vlakbij de route en onderweg zie je de mooiste bezienswaardigheden van Denemarken. Bekijk hier onze rondreizen langs de Margrietroute.

Hoe bestel je het Margrietrouteboekje?

Je kunt het Margrietrouteboekje voor slechts € 16 bestellen voor aflevering in Nederland – woon je in België, dan zijn de kosten € 23,25.

Na bestelling word je doorgeleid naar onze betaalpagina of ontvang je een e/mail met betaalinstructies. Zodra je betaling bij ons binnen is versturen wij het Margrietrouteboekje.

Bestel hieronder het Margrietrouteboekje.

Bestel het Margrietrouteboekje

Naam (verplicht)

Adres en huisnummer (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

Land (verplicht)

Telefoonnummer

Email (verplicht)

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Dansk.nl ontvangen met nieuwtjes en aanbiedingen voor een vakantie in Denemarken.

Hoe vind je de Margrietroute?

De Margrietroute staat langs de wegen in Denemarken aangegeven met bruine bordjes met een Margriet er op. Je kunt de route in alle richtingen volgen.

In het Margrietrouteboekje staan de bezienswaardigheden langs de route beschreven en wordt de route globaal aangegeven.

Het Margrietrouteboekje vormt de ideale reisgids voor een vakantie in Denemarken!

Overnachten langs de Margrietroute

De Margrietroute is ideaal als uitgangspunt voor een rondreis door Denemarken. Veel hotels en kro’s liggen aan of vlakbij de Margrietroute en zijn dus de perfecte plek voor een overnachting tijdens een rondreis. Bekijk hier leukste hotels en kro’s in Denemarken.

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken