Tickets met korting voor<br> de leukste attracties van Denemarken

Tickets met korting voor
de leukste attracties van Denemarken

Ontdek de leukste attracties van Denemarken
mét exclusieve kortingen via Dansk.nl

Check direct de aanbiedingen

Tickets voor attracties in Denemarken met korting

Op deze pagina vind je aanbiedingen en links naar tickets met korting voor de leukste attracties van Denemarken. Check de links en profiteer direct van korting* bijvoorbeeld voor LEGOLAND, LEGO House en WOW PARK. En boek je een Scandlines overtocht via de link, dan krijg je met je ticket korting op topattracties* in Oost-Denemarken.

Direct naar de aanbiedingen

Entreetickets met korting voor LEGOLAND

Ben je op zoek naar entreetickets met korting voor LEGOLAND? Via deze link vind je alle informatie en een link waar je de tickets direct kunt kopen. LEGOLAND is al jaren een van de meest populaire attracties van Denemarken en als je met kinderen naar Denemarken reist, mag je deze attractie eigenlijk niet missen. Je kunt er gemakkelijk een volledige dag doorbrengen en de meeste kinderen vinden 2 dagen ook heerlijk. Meer informatie en een link naar tickets met korting voor LEGOLAND, exclusief via Dansk.nl vind je op deze pagina.

Tot 30% korting* Exclusief via Dansk.nl

Tickets met korting voor LEGOLAND

 • Tot 30% korting op tickets voor LEGOLAND*
 • Tickets voor 2 dagen voor slechts € 16 per persoon extra*
 • Exclusief via Dansk.nl

Bestel LEGOLAND tickets met korting

LEGO House in Billund

LEGO House is een unieke LEGO ervaring in het hart van Billund. Je ontdekt er een grote LEGO collectie, je kunt er spelen, bouwen en leren en je vooral verwonderen over alles wat met LEGO te maken heeft. LEGO fans in alle leeftijden hebben hier gegarandeerd de dag van hun leven. Maar let op: LEGO House is populair en heeft beperkte ruimte, dus wil je zeker zijn dat je LEGO House tijdens je vakantie in Denemarken kunt bezoeken? Bestel dan vooraf je tickets! Meer informatie en een link naar tickets met korting voor LEGO House vind je op deze pagina.

Bestel direct je tickets voor LEGO House en verzeker je van een plek tijdens jouw vakantie

Reserveer nu! LEGO House is vaak volgeboekt

LEGO House tickets met korting

 • Bespaar tot 30 DKK per persoon*
 • LEGO House is vaak volgeboekt, bestel je tickets tijdig!
 • Tot 15% korting via Dansk.nl

Bestel LEGO House tickets met korting

Tot 25% korting Exclusief via Dansk.nl

Tickets met korting voor WOW PARK

 • Grootste attractie- en speelpark van Billund
 • Tot 25% korting via Dansk.nl*
 • WOW PARK Billund en WOW PARK Skjern

Tickets voor WOW PARK met korting

Tot 20% korting* Bij boeking via
Dansk.nl

Scandlines aanbieding Oost-Deense eilanden

 • Tot 20% korting op topattracties*
 • De snelste route naar de Oost-Deense eilanden
 • Korte overtocht & ontspannen break onderweg
 • Slechts 595 km vanaf Utrecht

Boek hier je Scandlines ticket

Meer dan 750 attracties langs de Deense Margrietroute

Ben je benieuwd naar andere attracties in Denemarken? Dan is de Deense Margrietroute misschien iets voor jou! Deze toeristische autoroute loopt dwars door Denemarken, over de mooiste wegen en de leukste attracties. Marlous schreef een boek over de route waarin meer dan 750 attracties en bezienswaardigheden worden beschreven. Meer informatie over de Margrietroute vind je op Margrietroute.nl.

Voorwaarden

*De korting is gebaseerd op de standaard ticketprijs en is afhankelijk van de gekozen periode. De prijzen en kortingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Meer informatie over de aanbiedingen en kortingsacties vind je via de links op deze pagina. Je bestelt en betaalt de tickets rechtstreeks bij de attractieparken of de aanbieders. Dansk.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van tickets of wijzigingen en aanpassingen van de ticketprijzen en ook niet voor de werking van het externe betaalsysteem.

Marlous van Dansk.nl heeft een overeenkomst gesloten met o.a. LEGOLAND, LEGO House, WOW PARK en Scandlines. Daardoor mag Dansk.nl tickets aanprijzen met bijvoorbeeld een korting wanneer je via de link van Dansk.nl tickets koopt. Je betaalt dan niks extra – en krijgt dus meestal ook korting – en Dansk.nl ontvangt een kleine vergoeding. Daarmee kan Marlous Dansk.nl in de lucht houden en je blijven informeren en inspireren voor een vakantie in Denemarken. Meer daarover lees je hier

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous