Over Ons

Familie Drenth in Denemarken 1974In 1985 werd Dansk Feriehus Bookingburo officieel opgericht door ‘opa en oma’ Drenth en voortgezet door familie en medewerkers die allemaal iets met Denemarken hebben.

In de beginjaren  werden klanten bij het kantoor aan huis ontvangen. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we op Dansk.nl en DFB.nl meer dan 25.000 vakantiehuizen, vakantieparken, campings en hotels in Denemarken aan kunnen bieden. En natuurlijk kan je nogsteeds bij ons terecht voor advies over je vakantie in Denemarken!

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen zijn we de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland.

Neem contact met ons op voor advies over je vakantie in Denemarken! Onze Denemarken Vakantie Specialisten zijn op werkdagen van 9.30 - 17.00 uur bereikbaar via 050 - 211 05 11. Je kunt ons ook mailen via info@dansk.nl, wij komen dan zo spoedig mogelijk op je mail terug.  

 

Onze tips voor een vakantie in Denemarken

Denemarken Vakantie Specialist Alberta Lub-DrenthAlberta Lub-Drenth, Denemarken Vakantie Specialist sinds 1986 (1139 reisdagen in Denemarken) In Virklund bij het gezellige stadje Silkeborg is mijn liefde voor Denemarken begonnen. Als je er een lange wandeling maakt, kom je bij het meer de Slåen Sø met uitzicht op de Paradis-eilanden. Alsof je in het paradijs bent beland.


Denemarken Vakantie Specialist Jaap LubJaap Lub, Denemarken Vakantie Specialist sinds 1988 (956 reisdagen in Denemarken)

Zowel de West- als de Oostkust horen tot mijn favoriete plekken in Denemarken. Als het maar aan zee is. Langeland, Skagen, Søndervig en Gilleleje vind ik bijvoorbeeld mooi. Wensen? Ik zou nog wel eens naar het eiland Bornholm willen, een soort Denemarken in het klein.


Denemarken Vakantie Specialist AlmaAlma Katuin, Denemarken Vakantie Specialist sinds 1998 (88 reisdagen in Denemarken)

Wie Denemarken wil ontdekken zou een rondreis moeten maken. Dan ervaar je de verschillen tussen alle gebieden en kun je tal van bezienswaardigheden aandoen zoals mijn persoonlijke favoriet: de Himmelbjerget bij Silkeborg met uitzicht over de grootste meren van het land.


Denemarken Vakantie Specialist GrietjeGrietje Oostland, Denemarken Vakantie Specialist sinds 1988 (44 reisdagen in Denemarken)

De Deense Westkust en het oude plaatsje Fåborg staan in mijn top 10. En als ik voor dit jaar iets mag aanraden, dan zou dat Ribe zijn, het oudste stadje van Denemarken, waar tijdens de meivakantie een grote Vikingmarkt wordt gehouden.


Denemarken Vakantie Specialist AdriëtteAdriëtte Nanninga, Denemarken Vakantie Specialist sinds 2000 (136 reisdagen in Denemarken)

Voor een vakantie met mijn kinderen ga ik graag naar Blåvand. Het ligt aan de Noordzeekust met uitgestrekte stranden, winkeltjes, restaurants en veel vertier. Maar ook wat natuur betreft kom je in Denemarken indrukwekkende dingen tegen zoals de krijtrotsen van Møn.


Denemarken Vakantie Specialist MarlousMarlous Lub, Denemarken Vakantie Specialist sinds 2003 (446 reisdagen in Denemarken)

Djurs Sommerland is echt een aanrader. Hier staat de langste achtbaan van Denemarken en ook komend seizoen komt er een nieuwe attractie bij. Voor cultuurliefhebbers vind ik Louisiana in Humlebæk geweldig. Een museum met moderne kunst op een prachtige locatie aan zee. Ook leuk: Dayz Søhøjlandet vlakbij Silkeborg, waar onlangs de vakantiehuizen zijn gerenoveerd.


Dansk.nl is onderdeel van DFB Reizen BV

Dansk Feriehus Bookingburo, Dansk.nl en DFB.nl zijn onderdeel van DFB Reizen BV. DFB Reizen BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Boek je een vakantiehuis, vakantiepark, hotel of camping via Dansk.nl, dan valt deze accommodatie onder de SGR-garantie.

Over Ons
© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken