BonBon Land - attractiepark op Sjælland

Gartnervej 2, 4684 Holmegaard , Denemarken

BonBon Land is een attractiepark zoals alleen de Denen ‘m maken: gemoedelijk, avontuurlijk en leuk voor jong èn oud. BonBon Land ligt nabij de plaats Næstved op het eiland Sjælland, zo’n 80 kilometer ten zuiden van Kopenhagen.

Bezoek aan BonBon Land

Of je nou 3 of 83 jaar bent, in BonBon Land kun je je volop vermaken. De allerkleinsten kunnen varen in kleurrijke badeendjes, spelen in de tuin vol fonteinen of een ritje maken in de fantasietrein. Voor grotere avonturiers is er een zweefmolen, een spannende raftbaan en zijn er meerdere torenhoge glijbanen. Daarnaast heeft BonBon Land achtbanen in alle soorten en maten en een afwisselend zomerprogramma vol kindershows en 4D films.

Zelfs bij slecht weer is BonBon Land een leuke bestemming: de binnenspeeltuin Fantasy Land is maar liefst 10.000 m2 groot!

Openingstijden BonBon Land

BonBon Land is meestal geopend vanaf eind april tot en met half oktober. De exacte openingstijden zijn echter afhankelijk van de Deense schoolvakanties. Kijk dus altijd van tevoren op de website van BonBon Land voor de meest actuele informatie.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous