Als enige Denemarken Specialist in Nederland helpen wij je graag met alle vragen over een vakantie in Denemarken!

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Specialist in Nederland, sinds 1985.

Contact met Dansk, de Denemarken Specialist

Dansk.nl is onderdeel van Dansk BV en is sinds 1985 gespecialiseerd in vakanties naar Denemarken.

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt vragen of opmerkingen mailen aan info@dansk.nl.

Waar vind je ons?

Ons kantoor is sinds onze start in 1985 gevestigd in Midwolda, je zou kunnen zeggen dat we ‘zo dicht bij Denemarken als mogelijk’ gevestigd zijn. Vanaf ons kantoor is het precies 400 km naar de Deense grens!

Postadres:

Hoofdweg 99
9681 AC Midwolda

Let op: in verband corona is ons kantoor gesloten. 

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous