WOW PARK Billund

WOW PARK Billund

Natuurspeelplaats, picknickplek en belevenispark in één in Zuid-Denemarken

Bekijk de aanbieding

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

logo WOW PARK

Ravotten in het bos midden in Zuid-Denemarken

Na het overweldigende succes van WOW PARK Skjern, opent WOW PARK Billund haar deuren vanaf het voorjaar van 2020. WOW PARK Billund is een spiksplinternieuw en nóg groter speelbos voor iedereen tussen de 2 en 120 jaar oud. Bezoek het park en laat je meenemen op avontuur langs klimparcoursen, grotten en alles wat het bos te bieden heeft. Een echte aanrader voor een dag in de natuur!

Lees meer over de outdoor speelparken van WOW PARK

(Tekst gaat hieronder verder)

Over WOW PARK Billund

 • Gloednieuw in Billund
 • Een natuurspeelplaats vol avontuur
 • Buiten spelen voor alle leeftijden
 • Locatie nabij LEGOLAND in Billund, Zuid-Denemarken

Pretpark en natuurbelevenis in één

WOW Park Billund bouwt voort op het succes van WOW PARK Skjern, dat al een jaar of vijf bewijst dat niemand ooit te oud is om buiten te spelen. Het WOW Park biedt een uitdaging voor alle generaties. Want balanceren over een klimnet of slingeren tussen de boomtoppen? Dat blijft leuk! Ook de creatieve activiteiten met materiaal uit het bos zijn top voor alle leeftijden.

Na al dat ravotten, gaat een lunch er ongetwijfeld in. Picknicken is onderdeel van de belevenis in het WOW PARK Billund. Rooster authentiek Deense snobrød boven het vuur of schuif aan bij het gezellige café. Ook is het helemaal prima om je eigen lunchpakket mee naar binnen te nemen.

Locatie en openingstijden WOW PARK Billund

Het WOW Park Billund ligt – net als ‘oudere broer’ WOW Park Skjern – in het kindvriendelijke zuid-Denemarken. Het WOW Park Billund ligt niet ver van LEGOLAND en is daarmee perfect te combineren met een van die andere toffe activiteiten voor kinderen in Zuid-Denemarken. Behalve LEGOLAND, liggen namelijk ook Givskud Zoo en het Ribe VikingeCenter in de buurt.

Voor een compleet overzicht van de openingstijden, kun je terecht op de website van WOW PARK.

Toegangsprijzen WOW PARK Billund

Leeftijd Dansk.nl WOW PARK Billund
0-2 jaar gratis gratis
3-12 jaar 108,75 DKK 145 DKK
13-64 jaar 131,25 DKK 175 DKK
65+ 108,75 DKK 145 DKK

Voorwaarden: De toegangskaarten met een gereduceerde prijs worden alleen verkocht in combinatie met een reservering via Dansk.nl of DFB Reizen BV en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Kinderen (0 - 2 jaar) tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Entreetickets WOW PARK Billund met korting

Ontvang 25% korting op de toegangskaarten van WOW PARK, exclusief via Dansk.nl. Boek je een verblijf in de buurt van WOW PARK, dan ontvang je een speciale voucher bij je reisbescheiden voor 25% korting. De korting kan oplopen tot 37 DKK korting per ticket. De standaard toegangsprijs is 150 DKK (ong. € 23) en de toegangsprijs via Dansk.nl 126 DKK (ong. € 17). Je bespaart dus maximaal 24 DKK p.p. per ticket!

Let op: Deze exclusieve korting is alleen geldig in combinatie bij een reservering van een vakantiehuis of vakantiepark.

tip van onze Denemarken Specialisten

Hét uitje voor gezinnen die graag in de natuur zijn!

Natasja Baas

Natasja Baas

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous