WOW PARK Billund

WOW PARK Billund

Pretpark, natuurspeelplaats, picknickplek en belevenispark in één in Zuid-Denemarken

Meer over WOW PARK Billund Tickets met korting voor WOW PARK Billund

Dansk.nl heeft een exclusieve samenwerking met WOW PARK - koop nu je tickets voordelig online!

logo WOW PARK

Ravotten in het bos midden in Zuid-Denemarken

Na het overweldigende succes van WOW PARK Skjern is er nu ook WOW PARK Billund. Pretpark WOW PARK Billund is een spiksplinternieuw en nóg groter speelbos voor iedereen tussen de 2 en 120 jaar oud. Bezoek het park en laat je meenemen op avontuur langs klimparcoursen, grotten, uitdagende activiteiten en alles wat het bos te bieden heeft. Een echte aanrader voor een dag met het gezin in de natuur!

Lees meer over outdoor speelpark van WOW PARK Billund

(Tekst gaat hieronder verder)

Bestel hier je tickets voor WOW PARK Billund met 25% korting

Het leukste pretpark midden in de natuur

Bestel je tickets voor WOW PARK Billund nu met 25% korting

Over WOW PARK Billund

 • Nieuwste attractie in Billund
 • Pretpark vol avontuur in de natuur
 • Buiten spelen & plezier voor alle leeftijden
 • Locatie nabij LEGOLAND in Billund, Zuid-Denemarken

Pretpark en natuurbelevenis in één

WOW Park Billund bouwt voort op het succes van WOW PARK Skjern, dat al flink wat jaren bewijst dat niemand ooit te oud is om buiten te spelen. WOW Park biedt een uitdaging voor alle generaties. Want balanceren over een klimnet of slingeren tussen de boomtoppen? Dat blijft leuk! Ook de creatieve activiteiten met materiaal uit het bos zijn top voor alle leeftijden.

Na al dat ravotten, gaat een lunch er ongetwijfeld in. Picknicken is onderdeel van de belevenis in het WOW PARK Billund. Rooster authentiek Deense snobrød boven het vuur of schuif aan bij het gezellige café. Ook is het helemaal prima om je eigen lunchpakket mee naar binnen te nemen.

Locatie WOW PARK Billund

WOW Park Billund ligt – net als ‘grote zus’ WOW Park Skjern – in het kindvriendelijke zuid-Denemarken. WOW Park Billund ligt niet ver van LEGOLAND en is daarmee perfect te combineren met een van die andere toffe activiteiten voor kinderen in Zuid-Denemarken. Behalve LEGOLAND, liggen namelijk ook Givskud Zoo en het Ribe VikingeCenter in deze regio.

Toegangsprijzen WOW PARK Billund

Prijzen 2023 Dansk.nl WOW PARK Billund
0-2 jaar gratis gratis
vanaf 3 jaar 186,75 DKK 249 DKK

Voorwaarden: je bestelt en betaalt de tickets via de link direct en rechtstreeks bij WOW PARK Billund. De betaling moet met creditcard worden voldaan. Dansk.nl heeft geen invloed op de werking van de link, het bestel- en/of betaalproces. Na je betaling ontvang je een e-mail van WOW PARK met je tickets. Denk eraan dat je de link voor de juiste locatie (Billund of Skjern gebruikt, de tickets voor het ene park zijn niet geldig voor het andere of inwisselbaar! Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. Kinderen (0 - 2 jaar) tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Bestel hier je tickets voor WOW PARK Billund met 25% korting

Het leukste pretpark midden in de natuur

Bestel je tickets voor WOW PARK Billund nu met 25% korting

Entreetickets WOW PARK Billund met korting via Dansk.nl

De toegangskaarten voor WOW PARK Billund bestel je met korting exclusief via Dansk.nl. Bestel je tickets voor WOW PARK Billund met deze link en ontvang tot 25% korting per ticket.

Toegangsprijzen WOW PARK Billund 2023

De standaard toegangsprijs voor WOW PARK Billund is 249 DKK (ong. € 34) en de toegangsprijs via de link op Dansk.nl is 187 DKK (ong. € 25). Je bespaart dus maximaal 25% per persoon! 

LET OP: je bestelt en betaalt de tickets via de links direct en rechtstreeks bij WOW PARK Billund of WOW PARK Skjern. De betaling moet met creditcard worden voldaan. Dansk.nl heeft geen invloed op de werking van de link, het bestel- en/of betaalproces. Na je betaling ontvang je een e-mail van WOW PARK met je tickets. Denk er aan dat je de juist link gebruikt voor het selecteren van de locatie! De tickets zijn alleen geldig voor de gekozen locatie en kunnen niet worden omgewisseld.

Bestel nu je tickets met 25% korting voor WOW PARK:

Openingstijden WOW PARK Billund

Tijdens openingsdagen is WOW PARK Billund geopend vanaf 10 uur 's morgens. Alleen in juli is WOW PARK Billund elke dag geopend. Vanaf november tot april is WOW PARK Billund gesloten. Hieronder lees je op welke dagen WOW PARK Billund geopend is.

April 2023 geopend op 1 t/m 16, 18, 19, 22, 23, 25, 26, 27, 29 en 30 april 2023
Mei 2023 geopend op 1 t/m 7, 9 t/m 11, 13 t/m 21, 23, 24, 27 t/m 31 mei 2023
Juni 2023 geopend op 1 t/m 7, 10 t/m 30 juni 2023
Juli 2023 elke dag geopend
Augustus 2023 geopend op 1 t/m 27, 29 t/m 31 augustus 2023
September 2023 geopend op 2, 3, 5, 6, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 26, 27 en 30 september 2023
Oktober 2023 geopend op 1, 3, 4, 7, 8, 10, 11, 13 t/m 25 en 28 oktober 2023 
November 2023 gesloten
December 2023 gesloten

Via de link op deze pagina koop je entreetickets voor WOW Park met korting tot 25%! 

Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Actuele informatie over openingstijden vind je op de site van WOW PARK. Let op, tickets met korting alleen via deze pagina

tip van onze Denemarken Specialisten

Hét uitje voor gezinnen die graag op avontuur gaan en in de natuur zijn! Ook pubers en volwassenen kunnen zich in WOW PARK vermaken.

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous