WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern

De leukste natuurspeelplaats van Denemarken!

Bekijk de aanbieding

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

logo WOW PARK

Ravotten in het bos midden in Zuid-Denemarken

WOW PARK Skjern heeft een verrassend en vernieuwend speelterrein voor je in petto. Je kunt er klimmen en slingeren tussen de bomen, hutten bouwen en verstoppertje spelen in de trollengrot. Hoe oud, jong, stijf of lenig je ook bent.

Lees meer over de outdoor speelparken van WOW PARK

(Tekst gaat hieronder verder)

Leg nu jouw Zuid-Denemarken vakantie vast en ontvang 25% korting voor WOW PARK Skjern

Bekijk complete aanbod accommodaties

Over WOW PARK Skjern

 • Speelterrein midden in de natuur
 • Activiteiten voor alle leeftijden
 • Locatie nabij de populaire Deense Westkust

WOW PARK Skjern: buiten spelen met het hele gezin

Volop genieten van de natuur tijdens je gezinsvakantie in Zuid-Denemarken? Het WOW PARK Skjern heeft een verrassend en vernieuwend speelterrein voor je in petto. Je kunt er klimmen en slingeren tussen de bomen, hutten bouwen en verstoppertje spelen in de trollengrot. Hoe oud, jong, stijf of lenig je ook bent.

Picknicken in het WOW PARK Skjern

Bij het WOW park is samen picknicken een deel van de belevenis. Er zijn volop picknickplekken voor je zelf-meegebrachte lunchpakket. Ook kun je grill-pakketjes, brooddeeg en popcorn kopen om zelf te bereiden boven het vuur in het bos. Liever lui? Geen zorgen! In het gezellige café serveren ze verantwoorde snacks, zelf gemaakte worstjes en nog veel meer lekkers.

Locatie en openingstijden WOW PARK Skjern

Het WOW PARK Skjern is gevestigd in en rondom het voormalige kindertehuis Løvstrupgaard aan de rand van Skjern. Het maakt het pretpark een leuk uitje tijdens een zomervakantie in Zuid-Denemarken. Vanuit een vakantiehuisje in kustplaatsen als Søndervig, Nymindegab of Henne Strand, kun je het WOW PARK goed bereiken voor een dagje uit in de natuur.

Vanaf dit voorjaar krijgt het WOW Park Skjern er een avontuurlijk zusje bij: het WOW PARK Billund. Met een tweede locatie in Billund, wordt een bezoek aan een WOW Park nu nóg beter te combineren met uitstapjes naar LEGOLAND, Givskud Zoo, het Ribe Vikingecenter of een van die andere kindvriendelijke activiteiten in Zuid-Denemarken.

Toegangsprijzen WOW PARK Skjern

Leeftijd Dansk.nl WOW PARK Skjern
0-2 jaar gratis gratis
3-4 jaar 78,75 DKK 105 DKK
5-64 jaar 112,50 DKK 150 DKK
65+ 78,75 DKK 105 DKK

Voorwaarden: De toegangskaarten met een gereduceerde prijs worden alleen verkocht in combinatie met een reservering via Dansk.nl of DFB Reizen BV en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Kinderen (0 - 2 jaar) tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Entreetickets WOW PARK Skjern met korting

Ontvang 25% korting op de toegangskaarten van WOW PARK Skjern, exclusief via Dansk.nl. Boek je een verblijf in de buurt van WOW PARK, dan ontvang je een speciale voucher bij je reisbescheiden voor 25% korting. De standaard toegangsprijs is 150 DKK (ong. € 20) en de toegangsprijs via Dansk.nl 112,50 DKK (ong. € 15). Je bespaart dus maximaal 37 DKK p.p. per ticket!

Let op: Deze exclusieve korting is alleen geldig in combinatie bij een reservering van een vakantiehuis of vakantiepark.

tip van onze Denemarken Specialisten

Hét uitje voor gezinnen die graag in de natuur zijn!

Natasja Baas

Natasja Baas

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 30.000
  accommodaties
 • score
  klanttevredenheid

Leg nu jouw Zuid-Denemarken vakantie vast en ontvang 25% korting voor WOW PARK Skjern

De leukste outdoor speelparken van Denemarken

Bekijk complete aanbod accommodaties
Zoeken