WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern

Het leukste pretpark midden in de natuur van Denemarken!

Meer over WOW PARK Billund Tickets met korting voor WOW PARK Skjern

Dansk.nl heeft een exclusieve samenwerking met WOW PARK - koop nu je tickets voordelig online!

logo WOW PARK

Ravotten in het bos midden in Zuid-Denemarken

WOW PARK Skjern heeft een verrassend en vernieuwend speelterrein voor je in petto. Je kunt er klimmen en slingeren tussen de bomen, hutten bouwen en verstoppertje spelen in de trollengrot. Hoe oud, jong, stijf of lenig je ook bent. WOW PARK Skjern is een aanrader sla je met het hele gezin een dag volop wilt genieten van de natuur én samen plezier wilt maken.

Lees meer over outdoor speelpark WOW PARK Skjern

(Tekst gaat hieronder verder)

Bestel hier je tickets voor WOW PARK Skjern met 25% korting

Het leukste pretpark midden in de natuur

Bestel je tickets voor WOW PARK Skjern nu met 25% korting

Over WOW PARK Skjern

 • Pretpark en speelterrein midden in de natuur
 • Activiteiten voor alle leeftijden
 • Locatie vlakbij de populaire Deense Westkust

WOW PARK Skjern: buiten spelen met het hele gezin

Volop genieten van de natuur tijdens je gezinsvakantie in Zuid-Denemarken? Het WOW PARK Skjern heeft een verrassend en vernieuwend speelterrein voor je in petto. Je kunt er klimmen en slingeren tussen de bomen, hutten bouwen en verstoppertje spelen in de trollengrot. Hoe oud, jong, stijf of lenig je ook bent.

Picknicken in het WOW PARK Skjern

Bij het WOW park is samen picknicken een deel van de belevenis. Er zijn volop picknickplekken voor je zelf-meegebrachte lunchpakket. Ook kun je grill-pakketjes, brooddeeg en popcorn kopen om zelf te bereiden boven het vuur in het bos. Liever lui? Geen zorgen! In het gezellige café serveren ze verantwoorde snacks, zelf gemaakte worstjes en nog veel meer lekkers.

Locatie WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern is gevestigd in en rondom het voormalige kindertehuis Løvstrupgaard aan de rand van Skjern. Het maakt het pretpark een leuk uitje tijdens een zomervakantie in Zuid-Denemarken. Vanuit een vakantiehuisje in kustplaatsen als Søndervig, Nymindegab of Henne Strand, kun je WOW PARK goed bereiken voor een dagje uit in de natuur.

En sinds 2020 heeft WOW Park Skjern er een avontuurlijk zusje bij: WOW PARK Billund. Met een tweede locatie in Billund, wordt een bezoek aan een WOW Park nu nóg beter te combineren met uitstapjes naar LEGOLAND, Givskud Zoo, het Ribe Vikingecenter of een van de andere kindvriendelijke activiteiten in Zuid-Denemarken.

Toegangsprijzen WOW PARK Skjern

Prijzen 2023 Dansk.nl WOW PARK Skjern
0-2 jaar gratis gratis
vanaf 3 jaar 164,25 DKK 219 DKK

Voorwaarden: je bestelt en betaalt de tickets via de link direct en rechtstreeks bij WOW PARK Billund. De betaling moet met creditcard worden voldaan. Dansk.nl heeft geen invloed op de werking van de link, het bestel- en/of betaalproces. Na je betaling ontvang je een e-mail van WOW PARK met je tickets. Denk eraan dat je de link voor de juiste locatie (Billund of Skjern gebruikt, de tickets voor het ene park zijn niet geldig voor het andere of inwisselbaar! Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. Kinderen (0 - 2 jaar) tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Bestel hier je tickets voor WOW PARK Skjern met 25% korting

Het leukste pretpark midden in de natuur

Bestel je tickets voor WOW PARK Skjern nu met 25% korting

Entreetickets WOW PARK met korting via Dansk.nl

De toegangskaarten voor WOW PARK Skjern bestel je met korting exclusief via Dansk.nl. Bestel je tickets voor WOW PARK Skjern dan klik je hier voor tickets met 25% korting.

Toegangsprijzen WOW PARK Skjern 2023

De standaard toegangsprijs voor WOW PARK Skjern is 219 DKK (ong. € 30) en de toegangsprijs via de link op Dansk.nl is 165 DKK (ong. 22). Je bespaart dus maximaal 25% per persoon! 

LET OP: je bestelt en betaalt de tickets via de links direct en rechtstreeks bij WOW PARK Billund of WOW PARK Skjern. De betaling moet met creditcard worden voldaan. Dansk.nl heeft geen invloed op de werking van de link, het bestel- en/of betaalproces. Na je betaling ontvang je een e-mail van WOW PARK met je tickets. Denk er aan dat je de juist link gebruikt voor het selecteren van de locatie! De tickets zijn alleen geldig voor de gekozen locatie en kunnen niet worden omgewisseld.

Openingstijden WOW PARK Skjern

Tijdens openingsdagen is WOW PARK Skjern geopend vanaf 10 uur 's morgens. Alleen in juni en juli is WOW PARK Skjern elke dag geopend. Vanaf november is WOW Park Skjern gesloten. Hieronder lees je op welke dagen WOW PARK Skjern geopend is.

April 2023 geopend op 1 t/m 16, 18, 19, 22, 23, 25, 26, 29 en 30 april 2023
Mei 2023 geopend op 1 t/m 7, 9, 10, 13 t/m 21, 23, 24, 27 t/m 31 mei 2023
Juni 2023 elke dag geopend 
Juli 2023 elke dag geopend 
Augustus 2023 geopend op 1 t/m 27, 29 en 30 augustus 2023
September 2023 geopend op 2, 3, 5, 6, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 26, 27 en 30 september 2023
Oktober 2023 geopend op 1, 3, 4, 7, 8, 10, 11, 13 t/m 22, 24, 25 en 28 oktober 2023
November 2023 gesloten
December 2023 gesloten

Via de link op deze pagina koop je entreetickets voor WOW Park met korting tot 25%! 

Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Actuele informatie over openingstijden vind je op de site van WOW PARK. Let op, tickets met korting alleen via deze pagina

tip van onze Denemarken Specialisten

Hét uitje voor gezinnen die graag in de natuur zijn en samen op avontuur gaan! WOW PARK is een van de leukste gezinsuitjes in Denemarken, ook pubers en volwassenen kunnen zich hier vermaken.

Natasja Baas

Natasja Baas

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous