WOW PARK

WOW PARK

De leukste outdoor speelparken van Denemarken

Bekijk de aanbieding

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

logo WOW PARK

Ravotten in het bos midden in Zuid-Denemarken

Het WOW PARK in Zuid-Denemarken is een pretpark en natuurbelevenis in één. Met locaties midden in het bos, biedt het een avontuurlijke plek vol uitdagingen voor alle leeftijden. De attracties bij het WOW PARK variëren van klimparcoursen, doolhoven, trollen grotten tot nog veel meer activiteiten tot zelfs onder de grond. Laat je meevoeren van ingewikkelde klimnetten tot balans-spellen, (her)ontdek je boomhut-bouw-skills en geniet ondertussen van de groene omgeving.

Lees meer over de outdoor speelparken van WOW PARK

(Tekst gaat hieronder verder)

Leg nu jouw Zuid-Denemarken vakantie vast en ontvang 25% korting voor WOW PARK

De leukste outdoor speelparken van Denemarken

Bekijk hier de aanbieding voor WOW PARK

WOW PARK in het kort

 • Speelterrein met respect voor de natuur
 • Locaties in Skjern en Billund, Zuid-Denemarken
 • Avontuurlijke spelactiviteiten in het bos
 • Leuk voor het hele gezin
 • Volop plek om te picknicken en te bbq-en

WOW PARK: samen de natuur in

Jacob en Aage, de broers achter het WOW PARK, kunnen zich geen mooiere plek voorstellen dan het bos. Want waar anders kun je zo lekker zorgeloos ravotten en je creativiteit de vrije loop laten? Het bos is de ultieme locatie om samen te zijn en spelenderwijs te leren. De natuur staat dan ook voorop in het WOW PARK.

Picknicken in het WOW park

Het WOW park nodigt je uit om je eigen picknick mee te nemen en een mooi plekje te zoeken in het bos. Rooster een broodje of laat je popcorn knetteren boven een van de vele gratis vuurplekken (brooddeeg en popcorn te koop bij het WOW PARK). Laat je de lunch liever serveren? In het gezellige café hebben ze verantwoorde broodjes, sapjes, ijs en nog veel meer lekkers.

Locatie WOW park

Je vindt WOW PARKEN in Jutland, Zuid-Denemarken. Het eerste WOW park ligt in Skjern, dichtbij populaire vakantiebestemmingen als Hvide Sande en Søndervig. Na het grote succes van het WOW PARK Skjern, opent een tweede park in Billund, het hart van Zuid-Denemarken. WOW PARK Billund is geopend in het voorjaar van 2020.

Een ding is zeker: Zuid-Denemarken is en blijft dé vakantieregio met kids in Denemarken. LEGOLAND, Givskud Zoo, het Ribe Vikingecenter, het Vadehavscenter, het WOW PARK: plak maar gerust een week extra vast aan die zomervakantie in Denemarken!

Toegansprijzen WOW PARK Billund

Leeftijd Dansk.nl WOW PARK Billund
0-2 jaar gratis gratis
3-12 jaar 108,75 DKK 145 DKK
13-64 jaar 131,25 DKK 175 DKK
65+ 108,75 DKK 145 DKK

Voorwaarden: De toegangskaarten met een gereduceerde prijs worden alleen verkocht in combinatie met een reservering via Dansk.nl of DFB Reizen BV en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Kinderen (0 - 2 jaar) tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Toegansprijzen WOW PARK Skjern

Leeftijd Dansk.nl WOW PARK Skjern
0-1 jaar gratis gratis
2-4 jaar 78,75 DKK 105 DKK
5-64 jaar 112,50 DKK 150 DKK
65+ 78,75 DKK 105 DKK

Voorwaarden: De toegangskaarten met een gereduceerde prijs worden alleen verkocht in combinatie met een reservering via Dansk.nl of DFB Reizen BV en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Kinderen (0 - 1 jaar) tot 2 jaar hebben gratis toegang.

Entreetickets WOW PARK met korting via Dansk.nl

Ontvang 25% korting op de toegangskaarten van WOW PARK, exclusief via Dansk.nl. Boek je een verblijf in de buurt van WOW PARK, dan ontvang je een speciale voucher bij je reisbescheiden voor 25% korting. De korting kan oplopen tot 37 DKK korting per ticket.

Let op: Deze exclusieve korting is alleen geldig in combinatie bij een reservering van een vakantiehuis of vakantiepark.

Boek nu een verblijf in Zuid-Denemarken en ontvang korting op jouw entree naar:

tip van onze Denemarken Specialisten

Hét uitje voor gezinnen die graag in de natuur zijn!

Natasja Baas

Natasja Baas

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Leg nu jouw Zuid-Denemarken vakantie vast en ontvang 25% korting voor WOW PARK

De leukste outdoor speelparken van Denemarken

Bekijk hier de aanbieding voor WOW PARK
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous