Givskud Zoo Zootopia - ga op safari in Denemarken

Loveparkvej 3, Givskud, 7323 Give, Denemarken

Givskud Zoo is een van de leukste uitstapjes voor gezinnen op vakantie in Denemarken. Givskud Zoo ligt in midden Jutland (vlakbij LEGOLAND) en is daardoor goed bereikbaar.

Givskud Zoo is een safaripark, een dierentuin en een speeltuin in één. Je kunt met je eigen auto door de verschillende ‘savannen’ rijden om de dieren te bekijken. Maar je kunt ook op pad met de safaribus. Onderweg ontmoet je allerlei dieren, zoals giraffen, zebra’s en… echte leeuwen!

Tussendoor zijn er parkeerplaatsen waar je kunt stoppen om een wandelingetje te maken. Bijvoorbeeld naar de olifanten of naar het apenverblijf. Maar er zijn ook leuke speeltuintjes en plekken waar je lekker een ijsje of broodje kunt eten.

Givskud Zoo is een unieke belevenis voor jong en oud en zeker een aanrader als je op vakantie in Denemarken bent. Deze dierentuin maakt deel uit van LEGOLAND Billund Resort.

Givskud Zoo is niet het gehele jaar geopend, kijk op de website voor openingstijden. De toegangskaarten voor Givskud Zoo bestel je direct bij je boeking!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous