Lalandia Rødby - zwemparadijs en vakantiepark

4970, Denemarken

Lalandia Rødby is een grootschalig vakantiepark op Lolland. Behalve comfortabele vakantiehuizen heeft het vakantiepark een van de grootste waterglijbanen van Europa, een spectaculair overdekt zwemparadijs en een groot klimpark.

Vakantie in Lalandia Rødby

Lalandia Rødby is een van de populairste vakantieparken in Denemarken. Het park heeft een divers aanbod van vakantiehuizen en er is volop te doen voor kinderen. Ook als je niet verblijft op Lalandia Rødby, is het park een aanrader: het Aquadome – het tropische zwemparadijs staat garant voor úren waterplezier. Er is een golfbad en er zijn spectaculaire glijbanen voor jong en oud. Ook heeft het Aquadome van Lalandia Rødby een verwarmd buitenzwembad, een speciaal gedeelte voor de allerkleinste zwemmers en een sauna.

Locatie Lalandia Rødby

Lalandia Rødby ligt aan de zuidkust van het eiland Lolland, zo’n 20 kilometer van de haven van Rødby. Reis je naar Denemarken via de veerboot tussen Puttgarden en Rødby, dan zit je dus direct op de goede plek! Vanaf een vakantiehuis bij Lalandia Rødby kun je goed de rest van deze regio verkennen. Lolland is via bruggen verbonden met het buureiland Falster en ook de Krijtrotsen van Møn en de zuidkust van Sjælland zijn prima te bereiken met de auto.

Openingstijden en meer informatie Lalandia Rødby

Op de website van Lalandia Rødby vind je meer informatie over de faciliteiten, de vakantiehuizen en de openingstijden van het tropisch zwemparadijs Aquadome.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous