Randers Regnskov - tropisch regenwoud in Randers

Tørvebryggen 11, 8900 Randers, Denemarken

Een tropisch regenwoud in Denemarken? Randers Regnskov bewijst dat het bestaat! Gelegen in het noorden van Jutland is dit de ultieme locatie om oog in oog te staan met meer dan 200 tropische diersoorten.

Doen in Randers Regnskov

In het Randers Regnskov (‘het regenwoud van Randers’) komen de regenwouden vanit de hele wereld samen. Waar het Zuid-Amerikaanse woud een wirwar is van touwbruggen, watervallen en mysterieuze grotten, kom je in de gigantische Afrika Dome de meest kleurrijke vogels en klimgrage aapjes tegen. Tel daar een Aziatisch woud, een aquarium en een gigantische speeltuin bij op en je begrijpt misschien waarom een bezoek aan Randers Regnskov niet mag ontbreken tijdens een vakantie in Oost-Jutland.

Openingstijden Randers Regnskov

Het tropische regenwoud van Randers Regnskov is gevestigd in drie gigantische koepels. Hoe het weer in Denemarken ook is, in Randers Regnskov is er altijd een tropisch temperatuurtje. Het dierenpark is dan ook het hele jaar door geopend. Check voor je bezoek de website voor de actuele openingstijden tijdens jouw vakantie in Denemarken. Op de website van Randers Regnskov vind je ook meer informatie over activiteiten en voedertijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous