Strand - Rørvig

4581 Rørvig, Denemarken

Rørvig is een karakteristiek kustplaatsje aan de noordkust van Sjælland. Tijdens een vakantie in Rørvig ligt een van de beste zandstranden van de hele regio aan je voeten.

Vakantie in Rørvig

Een vakantie in Rørvig is populair. Zodra de Deense zon schijnt, verandert het traditionele vissersplaatsje in een gezellig vakantiedorp. Het centrum staat vol met oude vissershuisjes en ligt op steenworp afstand van de kust. In de knusse haven kun je bovendien terecht voor verse vis en pak je de veerboot naar Hundested, aan de andere kant van het Isefjord.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous