Strand - Strøby Ladeplads

4671 Strøby Ladeplads , Denemarken

Strøby Ladeplads is een klein badstrand aan de oostkust van Sjælland. Het zandstrand ligt zo’n 60 kilometer ten zuiden van Kopenhagen en is kindvriendelijk. Het zwemwater is hier over het algemeen van prima kwaliteit.

Vakantie nabij Strøby Ladeplads

De oostkust van Sjælland is een fijne locatie als je zowel strand als stad wilt tijdens een vakantie in Denemarken. Met het bruisende Kopenhagen en het gezellige Køge om de hoek, is het rustige strand van Strøby Ladeplads een gemoedelijke locatie voor een zomerse stranddag.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous