Strand - Tisvilde

3220 Tisvilde, Denemarken

Tisvilde is een klein kustplaatsje aan de noordkust van Sjælland. Het strand van Tisvilde heet Tisvildeleje en is een populaire locatie voor een vakantie in Denemarken. Er liggen talrijke vakantiehuisjes in het omliggende heuvelachtige duingebied.

Vakantie in Tisvilde

Onder de Denen zelf is Tisvilde een gewilde locatie voor een vakantiehuisje. Het plaatsje ligt niet ver van de bewoonde wereld (Kopenhagen is zo’n 65 km verderop) en heeft tegelijkertijd mooie hoge duinen en een uitgestrekte zandstrand.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous