Camp Adventure

Camp Adventure

Het meest avontuurlijke klimbos met de hoogste klimtoren van de Oost-Deense eilanden

Lees hier meer

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Camp Adventure

Camp Adventure biedt en unieke kans om de natuur in te gaan samen met het hele gezin. Behalve een spannend klimbos, heeft Camp Adventure sinds 2019 de allerhoogste observatietoren van de Oost-Deense eilanden. Het unieke architectonische hoogstandje geeft de mooiste uitzichten over het landschap van Zuid-Sjælland.

Lees meer over Camp Adventure

(Tekst gaat hieronder verder)

Tot 20% korting op top attracties in de regio

Oost-Deense eilanden AANBIEDING

 • Boek een verblijf + Scandlines overtocht:
 • Tot 20% korting op top attracties

Profiteer nu van de aanbieding

Camp Adventure in het kort

 • 10 klimparcoursen in een bosrijk gebied van zo’n 7,5 hectare
 • Klimparcoursen in alle niveaus: van beginners tot gevorderden
 • Observatietoren van maar liefst 45 meter hoog

Eiffeltoren van de Oost-Deense eilanden

Wandelen, fietsen, varen: de  Oost-Deense eilanden waren altijd al een ideale plek voor een actieve vakantie in Denemarken. In 2019 is daar een wel heel bijzondere attractie bijgekomen. De observatietoren van Camp Adventure is maar liefst 45 meter lang en een absolute must-see. Niet alleen is het uitzicht uniek, ook de parabool-vormige toren zelf moet je gezien hebben. Niet voor niets heeft het gevaarte al meerdere architectuurprijzen in de wacht gesleept!

Camp Adventure is sowieso een toplocatie als je houdt van een beetje hoogte. Op een van de tien klimparcoursen kun je jouw klauterskills testen en genieten van het uitzicht tussen de boomtoppen. Of je nou een ervaren klimmer bent of je voor het eerst in de touwen waagt: er is een parcours voor iedereen.

Locatie en openingstijden Camp Adventure

Camp Adventure ligt in de bossen bij Haslev, een klein plaatsje zo’n 60 kilometer ten zuiden van Kopenhagen en slechts een half uurtje rijden van Feddet Strand Resort. Check altijd even de website van Camp Adventure voordat je op pad gaat. De openingstijden van het klimpark verschillen namelijk per seizoen.

Lees ook:

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
tip van onze Denemarken Specialisten

Camp Adventure is een leuke bestemming voor een dagje uit tijdens een vakantie op de Oost-Deense eilanden. Een wedstrijdje klimmen met het hele gezin, een picknick in het bos: je kunt je er zeker weten úren vermaken.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Algemeen

Foto's op deze pagina zijn gebruikt met toestemming van en zijn eigendom van, gemaakt door of gemaakt in opdracht van: Sydkystdanmark, VisitDenmark, VisitLolland-Falster of (partners van) Dansk.nl. Dansk.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot het aangeleverde beeldmateriaal (foto's, video's, teksten) van partners.

Foto's Camp Adventure: Camp Adventure / EFFEKT Arkitekter. Foto's Knuthenborg Safaripark: Knuthenborg Safaripark, Foto Knudshoved Odde: Per Rasmussen, Foto Lystrup Gods: Tage Klee.

If you find pictures on our website that are yours and legally protected by copywrite law, please let us know and we will delete the images immediately.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous