Strand - Enø

4736 Enø, Denemarken

Enø is een klein eiland langs de zuidkust van Sjælland en is via een loopbrug verbonden met het vasteland. Het brede zandstrand en het kleine bos maken dit tot een prima bestemming voor een Deense zomerse dag.

Omgeving van Enø

Het strand van Enø ligt nabij Karrebæksminde, een karakteristiek vissersdorp met een knusse haven. Rondom Karrebæksminde liggen meerdere vakantiehuisgebieden: je bent er omringd door de natuur en de zee. De oever van het Karrebæksminde Fjord is bovendien de locatie van het imposante Gavnø Slot.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous