Faarup Sommerland - attractiepark in West-Jutland

Pirupvejen 147, 9492 Blokhus, Denemarken

Fårup Sommerland is een avontuurlijk pretpark in West-Jutland. Het park heeft attracties voor alle leeftijden. De knusse kinderkermis, het gigantische aquapark, razendsnelle achtbanen, de midgetgolfbaan: je moet het simpelweg zelf ervaren!

Bezoek aan Fårup Sommeland

Fårup Sommerland ligt in de noordelijke punt van West-Jutland, niet ver van populaire badplaatsen als Blokhus en Løkken. Fårup Sommerland is – de naam zegt het al – een zomerpretpark. Meestal is het park geopend van eind april tot en met oktober. Check voor je bezoek de actuele openingstijden op de website van Fårup Sommerland.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous