Vakantie in Løkken - badplaats aan de Westkust van Denemarken

9480 Lokken, Denemarken

Løkken is een populaire vakantiebestemming in Denemarken. De badplaats ligt in het noordelijke gedeelte van West-Jutland en heeft brede stranden met hoge duinen.

Doen in Løkken

Zodra de wintermaanden voorbij zijn, komt het Deense Løkken tot leven. De bijzondere winkels en knusse eettentjes gooien hun deuren open en vakantiegangers uit Denemarken en daarbuiten zoeken het strand op. Een strand die trouwens zo breed is dat je er altijd alle ruimte hebt.

Erop uit tijdens je vakantie in Løkken? De vuurtoren van Rubjerg Knude ligt in de buurt, net als het historische vissersdorpje Lønstrup. Ook het gemoedelijke pretpark Fårup Sommerland staat garant voor een leuke dag uit met het hele gezin.

Check ook onze speciale aanbiedingen voor een vakantie in Noord-Jutland.

Vakantie in Løkken

Op Dansk.nl vind je een ruim aanbod van accommodaties voor een vakantie in Løkken. De meeste vakantiehuisjes liggen op prachtige locaties midden in de duinen of het heidegebied. Je stapt er zo vanuit je bed de natuur in!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous