Gavnø Go Fly - Klimpark bij het Gavnø Slot

4700, Denemarken

Op het Zuid-Sjællandse landgoed Gavnø kun je de boom in. Letterlijk! Het klimpark Gavnø Go Fly ligt midden in de bossen van het Gavnø Slot en heeft verschillende parcoursen voor klimfanaten van alle niveau’s.

Bezoek aan Gavnø Go Fly

Het klimpark Gavnø Go Fly is een van de leukste plekken om de natuur van de Oost-Deense eilanden te ervaren. Vanaf de 150 jaar oude boomtoppen heb je het mooiste uitzicht over het Fjord van Karrebæk. Gavnø Go Fly heeft zes verschillende klimbanen. De kindvriendelijke Gavnø Go Junior is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar terwijl de Gavnø Go Grand Zwart tot maar liefst 15 meter de hoogte in gaat.

Openingstijden en tickets Gavnø Go Fly

Op de website van het Gavnø Go Fly klimpark vind je meer informatie over de exacte openingstijden. Ook kun je hier jouw toegangskaartjes vooraf online bestellen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous