Strand - Gedesby

4874 Gedesby, Denemarken

Gedesby is een klein dorpje op Lolland-Falster dat populair is om één ding: het strand. Niet alleen is het strand hier ruim, rustig en kindvriendelijk, het ligt ook nog eens midden in de natuur. Een leuke locatie voor een dagje strand tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden!

Het strand van Gedesby strekt zich zo’n 25 kilometer uit aan beide kanten van het dorp. Daarmee is het niet alleen een populaire plek om een duik te nemen, maar ook een prima plek om te wandelen of fossielen te spotten.

Locatie Gedesby

Gedesby ligt op het meest zuidelijke punt van Lolland-Falster, nog geen 15 kilometer van de populaire badplaats Marielyst. Doordat Gedesby nog geen 60 kilometer van de haven van Rødby ligt, is het prima te bereiken vanaf Nederland. De haven van Rødby is namelijk de locatie waar de veerboot vanaf het Duitse Puttgarden aankomt.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous