Strand - Gjerrild

8500 Gjerrild, Denemarken

Gjerrild is een kustplaats in Denemarken en ligt in de regio Djursland. De brede zandstranden en de omliggende natuur maken dit tot een fijne uitvalsbasis of dagtrip tijdens een vakantie in Oost-Jutland.

Vakantie in Gjerrild

Gjerrild ligt in het uiterste puntje van ‘de neus van Jutland’, een groen en uitgestrekt stuk land aan de oostkust van Jutland. Het plaatsje is omringd door brede zandstranden. Ook het achterland is prachtig. Het glooiende landschap zit vol diepe bossen en mooie uitzichtpunten. Het maakt de omgeving rondom Gjerrild tot populair wandelterrein. Ook kun je er surfen, een boot huren of je hengel uitgooien bij een van de goede visstekken.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous