Aanbiedingen LEGOLAND

Aanbiedingen LEGOLAND

De beste deals voor jouw bezoek aan LEGOLAND

Door onze jarenlange samenwerking met LEGOLAND hebben wij de beste én exclusieve deals voor een bezoek aan LEGOLAND

LEGOLAND Aanbiedingen

Bij Dansk.nl boek je jouw toegangskaarten voor LEGOLAND gemakkelijk en voordelig online. Je doet dit direct bij je reservering van een vakantiehuis, vakantiepark, hotel of camping in de omgeving. Maak gebruik van onze exclusieve aanbiedingen en reserveer voordelig toegangskaarten voor LEGOLAND. Bij ons zijn de kaartjes altijd goedkoper dan aan de kassa van LEGOLAND zelf.

Lees meer over de LEGOLAND Aanbiedingen

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Niet in de rij bij de kassa èn extra voordelig naar LEGOLAND? Boek je toegangskaarten voor LEGOLAND direct bij je reservering van een accommodatie op Dansk.nl. Wel zo gemakkelijk!

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

LEGOLAND aanbiedingen in het kort

De beste aanbiedingen boek je op Dansk.nl

 • Via Dansk.nl bestel je jouw toegangskaarten voor LEGOLAND altijd met korting
 • Wij sturen je de toegangskaarten vooraf toe: de rij bij de kassa sla je gewoon over!
 • Boek de kaartjes gemakkelijk en direct bij je accommodatie
 • Dansk.nl berekent gegarandeerd de beste prijs voor jouw situatie
  (bijv. een gezinskaart in plaats van losse kaarten)

Als jarenlange partner van LEGOLAND Billund in Denemarken, kunnen wij bij Dansk.nl exclusieve aanbiedingen en scherpe toegangsprijzen voor LEGOLAND bieden. Geef gelijk bij de reservering van je vakantiewoning aan dat je toegangskaarten voor LEGOLAND wilt en wij zorgen voor de rest! Bij alle accommodaties in Jutland en op Funen kun je de toegangskaarten voor LEGOLAND direct toevoegen aan je reservering tijdens het online boekingsproces op Dansk.nl.

Gegarandeerd voordeel

Sowieso zijn de toegangskaarten voor LEGOLAND via Dansk.nl altijd goedkoper dan de reguliere toegangsprijzen aan de kassa. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, bekijken wij bovendien of het bijvoorbeeld voordeliger is om een gezinskaart of losse kaartjes te bestellen. Onze Denemarken Specialisten berekenen de beste aanbieding voor je.

De beste aanbieding voor LEGOLAND in Denemarken via Dansk.nl: bestel hier tickets met korting voor LEGOLAND Billund in Denemarken, exclusief via Dansk.nl! 

Lees meer over LEGOLAND Billund in Denemarken

Vakantie in de buurt van LEGOLAND

Boek nu: vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings nabij LEGOLAND

Boek nu de beste deals voor een vakantie naar LEGOLAND

Altijd voordelig en exclusief via Dansk.nl

Boek nu jouw LEGOLAND vakantie
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous