Strand - Hasle

3790 Hasle, Denemarken

Hasle is een kustplaats op het Deense eiland Bornholm. Het brede zandstrand en de gezellige haven maken dit tot een populaire uitvalsbasis voor een vakantie op Bornholm.

Vakantie in Hasle

Het strand van Hasle is zo’ 40 meter breed en omringd door begroeide duinen. Hoewel het water sterke stroming kan hebben, is het strand een heerlijke uitvalsbasis voor een zomerse dag op Bornholm. In de haven van Hasle kun je goed zwemmen. Ga voor een verfrissende duik vanaf de loopbrug of geniet al dobberend van het verpletterende uitzicht over de groene kust en de zee.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 25.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous