Strand - Ristinge

5932 Ristinge, Denemarken

Het strand van Ristinge ligt in het zuiden van Langeland en heeft het breedste zandstrand van het hele eiland. Vanaf de smalle duinen heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Vakantie bij Ristinge strand

Ristinge Strand is een van de vele rustige en eenvoudige stranden op het eiland Langeland. Je bent er omringd door de natuur en je kunt er goed fietsen, wandelen of kajakken. Ook sportvissers zitten goed bij Ristinge. Doordat Langeland met een brug verbonden is met buureiland Funen, kun je vanaf Ristinge ook gemakkelijk dagtripjes maken in de omgeving. Een aanrader: het Valdemars Slot op het piepkleine Tåsinge.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous