Strand - Spodsbjerg

5900 Spodsbjerg, Denemarken

Het strand van Spodsbjerg ligt langs de oostkust van Langeland, een eiland in Denemarken dat onder andere populair is onder sportvissers. Ook voor een strandwandeling of fietstocht zit je goed op dit rustige Deense eiland.

Vakantie bij Spodsbjerg Strand

Spodsbjerg is een rustige en gemoedelijke uitvalsbasis voor een vakantie op Langeland. Het strand is er zo’n 5 tot 10 meter breed en bestaat uit zowel zand als stenen. Vanaf de haven van Spodsbjerg vertrekt de veerboot naar Tårs op Lolland. Langeland is via een brug verbonden met buureiland Funen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous