Tivoli Gardens - attractiepark in Kopenhagen, Denemarken

Vesterbrogade 3, 1630 Kopenhagen, Denemarken

Tivoli is een van de oudste pretparken ter wereld en staat midden in het centrum van Kopenhagen. Het pretpark is een gezellige mix van achtbanen, kermisattracties, winkels, restaurants en muziekpodia. Leuk voor jong en oud!

Bezoek Tivoli in Kopenhagen

Tijdens een bezoek aan Kopenhagen is Tivoli een niet te missen topattractie. Niet alleen loop je er ongetwijfeld langs – het park ligt aan het centrale plein van de stad – het karakteristieke park is ook een van de meest bezochte attracties van de Oost-Deense eilanden. Vanuit de torenhoge achtbanen heb je de mooiste uitzichten over de stad en je kunt er heerlijk eten in sprookjesachtige restaurants.

Tijdens de zomermaanden is Tivoli extra lang geopend en zijn er ’s avonds vaak leuke optredens. En ben je in de wintermaanden in Kopenhagen? Ga dan vooral even langs Tivoli om de knusse verlichting en de gezellige kerstmarkt mee te pakken!

Toegang Tivoli Kopenhagen

Bij Tivoli koop je een algemeen toegangskaartje en daarnaast nog extra tickets voor de verschillende attracties. Best handig, want zo hoef je bij de ingang niet direct de volle mep te betalen. Zo kun je altijd even binnenlopen voor een gigantische zuurstok of een enkel rondje in de zweefmolen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo