Givskud Zoo Safaripark

Givskud Zoo Safaripark

Ongetwijfeld een van de leukste kinderattracties van Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Givskud Zoo Denemarken

Wat Givskud Zoo tot een van de leukste dierentuinen in Denemarken maakt? Terwijl je in je eigen auto of een safaribus rondrijdt, zie je giraffen, leeuwen en nog veel meer wilde dieren van heel dichtbij. En natuurlijk is er ook veel ruimte om lekker te spelen en te picknicken.

(Tekst gaat hieronder verder)

Givskud Zoo in het kort

De leukste dierentuin van Denemarken

 • Met je eigen auto op safari
 • Superdichtbij de dieren
 • Dinopark met levensechte Dino´s
 • Grote speeltuin & picknickplaats
 • Diverse eetgelegenheden

Safaripark op z’n Deens

Givskud Zoo is dé plek om op safari te gaan in Denemarken. Stap op de safaribus en spot gigantische neushoorns en elegante giraffen. Of verken deze topattractie simpelweg met je eigen auto! Onderweg zijn er verschillende gebieden waar je kunt uitstappen. Om te picknicken en te spelen. En om aapjes en andere dieren van nóg dichterbij te bekijken.

Givskud Zoo is onderdeel van LEGOLAND Billund Resort en ligt ongeveer 20 kilometer vanaf LEGOLAND.

Openingstijden Givskud Zoo

GIVSKUD ZOO in Denemarken is open vanaf 29 mei. De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Houd daarom ook de website van Givskud Zoo goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Het entreebewijs voor GIVSKUD ZOO in Denemarken geeft toegang het safaripark en de speelgebieden. Je kunt met eigen auto een safari maken, voor de Safaribus en de Safaritrein geldt een toeslag.

Meer inspiratie voor een vakantie in Denemarken

tip van onze Denemarken Specialisten

Givskud Zoo is geschikt voor alle leeftijden. Er is een echt dinobos en je kunt er fossielen zoeken. En je mag net zo vaak op safari als je zelf wilt!

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Op vakantie naar Givskud Zoo

Boek nu: vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings in Denemarken

Boek je vakantie in de buurt van Givskud Zoo in Denemarken!

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous