Strand - Balka

3730 Balka, Denemarken

Balka is de locatie van een van de populairste stranden van Bornholm. Het fijne zand en het ondiepe water maken het tot een perfecte locatie voor een stranddag met kleine kinderen.

Vakantie in Balka

Balka ligt in het zuidoosten van het eiland Bornholm, zo’n 2,5 kilometer van Snogebæk. Dit is de dichtstbijzijnde plek voor als je op zoek bent naar cafés, winkels en restaurants. Het strand van Balka is niet alleen populair onder gezinnen met kinderen. Ook natuurliefhebbers en windsurfers komen hier graag. Het omliggende dennenbos biedt mooie wandelpaden en op het strand zijn surfplanken en waterfietsen te huur.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous