Strand - Snogebæk

3730 Snogebæk, Denemarken

Snogebæk is een knus vissersdorp op het Deense eiland Bornholm. Het witte zandstrand van Snogebæk is breed, kindvriendelijk en is omringd door natuur. Een toplocatie tijdens een vakantie op Bornholm!

Vakantie in Snogebæk

Snogebæk is een bijzondere locatie voor een vakantie op Bornholm. Het stadje is een verzameling van karakteristieke huisjes, galeries en bijzondere winkeltjes. Tegelijkertijd zit je hier op steenworp afstand van een paar van de beste stranden van heel Bornholm. Dueodde is slechts 5 kilometer verderop en het zandstrand van Balka ligt op 10 minuutjes fietsen afstand.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous