Strand - Bro

6440 Bro, Denemarken

Bro Strand is een vakantieparkgebied aan de noordkust van Funen. Met volop mogelijkheden voor sportvissers en natuurliefhebbers en de topattracties in Odense en Kolding binnen handbereik, is Bro Strand een populaire bestemming voor jong en oud.

Vakantie bij Bro Strand

Het vakantiegebied van Bro Strand ligt nabij een zandstrand met stenen van zo’n 5 tot 10 meter breed. Rondom het strand zijn faciliteiten aanwezig zoals een petanquebaan, een speeltuin en een beachvolleybalveld. Bro Strand ligt zo’n half uur rijden van zowel de Funse hoofdstad Odense als Kolding in Oost-Jutland. Daarmee is het een prima uitvalsbasis om Zuid-Denemarken te ontdekken.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous