Strand - Dueodde

3730 Dueodde, Denemarken

Dueodde is een populaire vakantiebestemming op het Deense eiland Bornholm. Het stadje heeft een van de mooiste zandstranden van het hele eiland. Het zand is er zó fijn, dat het zelfs gebruikt wordt voor zandlopers!

Vakantie in Dueodde

Het heldere zeewater bij Duodde blijft lang ondiep en is daarmee zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Pas na een meter of 200 wordt het water dieper. Het strand van Dueodde is enkele kilometers breed en loopt helemaal door tot het plaatsje Snogebæk. Hier kun je terecht voor gezellige restaurants, winkeltjes en kunstgaleries.

Ook handig: op vakantie naar Bornholm met een rolstoel? Het strand van Dueodde is bereikbaar via een speciaal rolstoelvriendelijk pad door de duinen. Ook handig als je een kinderwagen/buggy mee wilt nemen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous