Strand Fanø Bad

6720 Fanø Bad, Denemarken

Fanø Bad is een zandstrand op het Waddeneiland Fanø. Het strand is er zó breed, dat je er met je auto op mag rijden. Het uitgestrekte duingebied rondom Fanø Bad zit vol prachtige vakantiehuizen en wandelpaden.

Een bezoek aan het strand van Fanø Bad en je begrijpt direct waarom dit unieke natuurgebied zo populair is voor een strandvakantie in Zuid-Denemarken. De Deense Waddeneilanden staan nou eenmaal garant voor adembenemend mooie natuur en gigantisch brede zandstranden! Op sommige plekken is het strand van Fanø maar liefst 1 kilometer breed. Een perfecte locatie om te Blokarten, kitesurfen, zeehonden te spotten en te zwemmen, dus.

Vakantie bij Fanø Bad

Dansk.nl heeft een gevarieerd aanbod van vakantiewoningen nabij Fanø Bad. Het eiland is populair bij gezinnen. Ook rustzoekers, natuurliefhebbers en vissers zitten goed op Fanø. Om het eiland te bereiken, pak je de veerboot in Esbjerg, de grootste havenstad in West-Jutland. De smaak van de Deense Waddeneilanden te pakken? Ook de eilanden Mandø en Rømø zijn prachtig!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous