Golf & Fun Park - gigantisch midgetgolfpark op Lolland-Falster

4873, Denemarken

Het Golf & Fun Park ligt nabij Marielyst aan de oostkust van Lolland-Falster en staat garant voor veel actie en avontuur. Niet alleen heeft het Golf & Fun Park een van de grootste midgetgolfbanen van Europa, je kunt er ook baseballen, frisbeegolven, varen en rondscheuren op een Segway. Kortom, een must op je to-do lijst tijdens een gezinsvakantie op de Oost-Deense eilanden!

Het Golf & Fun Park is maar liefst 111.000 km2 groot en is leuk voor jong en oud. Op het ruim opgezette park is er volop ruimte om te picknicken. Er is een kiosk met snacks, burgers en broodjes, maar je kunt ook je eigen eten meenemen en gebruik maken van de grill.

Openingstijden en toegangskaartjes Golf & Fun Park

Op de website van het Golf & Fun Park vind je meer informatie over de openingstijden en de verschillende arrangementen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous