Strand - Hornbæk

3100 Hornbæk, Denemarken

Hornbæk is een kleine kustplaats aan de noordkust van Sjælland. De brede zandstranden en het gevarieerd aanbod van vakantiehuizen maken Hornbæk tot een populaire vakantiebestemming in Denemarken.

Vakantie in Hornbæk

Hoewel de meeste vakantiegangers kiezen voor Hornbæk vanwege het strand, is het ook een prima locatie om Noord-Sjælland te verkennen. Het Kronborg Slot ligt slechts zo’n 12 kilometer verderop en het strand van Gilleleje ligt dichtbij (afstand: zo’n 15 km). Ook in Hornbæk zelf is genoeg te doen. Het oude centrum is prachtig bewaard gebleven en in de haven is het een komen en gaan van plezierjachten en vissersbootjes. Ook is er een natuurspeelplaats, een golfbaan en een wellness centrum.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous